Dolar $
32.19
%-0.26 -0.08
Euro €
34.99
%-0.42 -0.14
Sterlin £
41.18
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
4094.65
%1.76 69.77
SON DAKİKA

Timsah gözyaşları döken insanlar!..

Geçtiğimiz günlerde on iki tane vatan evladı topraklarımızı korumak uğruna hain terör saldırısında şehid oldu. Bütün Türkiye derinden üzüldük ve yüreğimizin en derin yerinde hissettik.

Türkiye’de, terör örgütü kurulduğundan itibaren yıllardır binlerce şehit verdik. Vatanımızı, milletimizi, bizleri korumak için bizler için binlerce askerimiz şehit oldu. Böyle bir durumda bile içimizde duygularını ve düşüncelerini dile getirirken maalesef ki bundan faydalanıp insanları bölmeye çalışan insanlar var. Sözde acısını ve tepkisini dile getirmek için ikili oynuyorlar. 

İsrail ve Amerika’nın istediği oluyor

Terör örgütlerin amaçları milleti birbirine düşürüp paniğe sevk etmek istemeleridir. Çatlaklar oluşturup ayrıştırmak istiyorlar. On iki şehidimizden sonra maalesef ikiye bölündüğümüzü görüyorum. Asıl tuzağa düşülen, maşa olan terör örgütünün arkasında olan İsrail ve Amerika’nın istediği oluyor demektir.  Kurtuluş Savaşında zor şartlarda büyük fedakârlıklarla büyük mücadele verilmiş yedi düvele ülkemizi savunmuşuz. Bizim bölünmemiz ayrışmamız ne milletimize ne de devletimize fayda sağlamayacaktır. Maşa olan terör örgütün ve destekleyenlerin ekmeğine yağ sürmek olur. 

Kimsin sen lan diyecek kadar haddini aşan bir gazeteci

Şehitlerimizi savunuyormuş gibi görünen timsah gözyaşları döken insanlar ortaya çıktı. Amaçları insanları bölmek toplumu terörize etmek istiyorlar. Bir şehit babası, Demirtaş’a ve Osman Kavala ’ya “özgürlük isteyenlere hakkımı helal etmiyorum” dediği için “kimsin sen lan” diyecek kadar haddini aşan bir gazeteci, ne demeliydi peki bir evlat yetiştirmek askere göndermek, o evladın şehit olması ne demek bilir misin? Bir şehit babasına bu şekilde konuşmaya ne hakkın var. Annenin, Babanın yüreğine kor ateş düşmüş evlat acısı ile yanıp kavrulurken üstelik evet şehitlik makamı herkese nasip olmaz. Türk askerimiz bu şuurla o ıssız dağlara gidiyorlar. “Allah” nidalarıyla o cesaretle terörle savaşıyorlar. Bir şehit babasını sokak ağzıyla hiç kimsenin incitmeye azarlamaya hakkı yoktur. Soruşturma açıldı fakat bu soruşturma örnek teşkil etmeli, şehit babasına ve akrabalarına hakaret edenler gerekli en ağır cezayı almalıdır.

Hiçbir devlet işgal edemez

Bu milleti içerden bölünmediği sürece bu ülkeyi hiçbir devlet işgal edemez. İçimizde bizim gibi yaşayan gizlenmiş asıl bizden olmayan binlerce insan var. Ellerine geçen ilk fırsatları değerlendiriyorlar.

Bu millet, asker, polis, terörle mücadele edecek ve üstesinden gelecek bundan hiç kuşkumuz yoktur. Terör örgütünün sonuna yaklaştı nitekim oradaki terör saldırısının Amerikan ve İsrail saldırısı olduğunu bilmeyen insanlar var. Terör saldırısının koordinatlarını veren kolaylaştıran teröre Türk askerinin yerini söyleyen Amerika ve İsrail olduğunu herkes biliyor.