Dolar $
32.19
%-0.26 -0.08
Euro €
34.99
%-0.42 -0.14
Sterlin £
41.18
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
4094.65
%1.76 69.77
SON DAKİKA

Öldürmekten zevk alan bir millet

Hangi inanca mensup olursanız olun ister sağcı ister solcu vicdan ve merhamet sahibi bir insanın Filistin'de yaşananları hastane bombalayan bir zihniyet ve bu zihniyetin arkasında duran batılıların ölen masum çocukların kanları ellerine bulaşmıştır ve hiçbir zaman bunu temizleyemeyecekler. İnsanları kendi hastaneyi bombaladı diye yalan söylemesi alçaklığın en son noktasıdır. ABD ve Siyonist İsrail Filistin'de soykırıma devam ediyor. Ne elindeki ekmekle hasta yatan bebeğin fotoğrafı ne de babanın elindeki ceset torbasında taşıdığı evladı unutulacak, insanların insanlığından utandığı bir fotoğraf olarak hatırlanacak.

Dünya tuhaf bir yer; biri acı çeker diğeri o acının fotoğrafını çeker ve milyonlarca insan o acıyı sadece izler.

Bütün dünyanın gözünde savaş devam ediyor. Sivillerin hunharca katledildiği sivillerin hedef alındığı tarihe geçecek bir savaş. İsrail’in geçmişine baktığımızda hiçbir zaman yaptıkları değişmiyor gidip öldürerek bu işi çözeceğini düşünüyor. Öldürmekten zevk alan bir millet videolarda gördüğünüz gibi İsrailliler öldürdükçe sivil vatandaşları dans ederek kutluyor. Dünya tarihinde böyle bir millet İsrail var. İspanyadan, İtalya’dan Fransa’dan her taraftan kovulmuş bir millet Ortadoğu’da bir devlet kurarak batı bu devletten kurtulmuş. 

Bundan sonrası için savaşın daha çok şiddetlenmesi korkutuyor çünkü sivilleri hedef alan İsrail, Gazze’nin altındaki tünellerde bulunan insanları hedef alarak kimyasal gaz kullanarak dışarı çıkarmak ve öldürmek istiyor. Beş yüz kilo metrelik bir tünelden bahsediyoruz Hamas İsraillerin saldırılarına karşı böyle bir önlem almış. Karadan harekât yaparlarsa daha çok katliamlar yaşanır.

İsrail’in bu kadar gözü dönmüşçesine katliam karşısında bu zulümlerin karşısında Allah belalarını verir. Birleşmiş milletlere göre Filistin toprakları onlara ait fakat Avrupa’nın, ABD’nin yaptığı şey bağımsızlık isteyen Filistin’i terörist olarak gösteriyor. Batı kendi menfaatine olmayan herkesi terörist olarak ilan eder. Deaş, Pkk’yı kurdu ve hala silahlandırıyor.