Dolar $
32.19
%-0.26 -0.08
Euro €
34.99
%-0.42 -0.14
Sterlin £
41.18
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
4094.65
%1.76 69.77
SON DAKİKA

Küreselcilerin dayatmaları var…

Sağlık bakanı Fahrettin Koca'nın açıklamasında "Toplu aşı yapılacağını iddia ediyorlar. Korona olduğu için geçmişte yapılmıştı.

Bilim böyle söylüyordu zaten kendi aşımızı ürettik, aşılama sonucu ölümlere engel olduk diye Twitter’da paylaşım yapmış” küresel aşı gruplarına boyun eğmeyeceğiz “dediğine ilk tepki Türkiye Tabipler Birliğinden konuşmayı derhal geri çek şeklinde tepki geldi. Şu anki durumda Fahrettin Koca kapanma olmayacağını ve geride kaldığını söyledi. Bu durumda toplumun vermiş oldu tepki belirleyici olur. 

Her nerede olursa olsun bu dünyada da böyledir hükümet seçime gitmek istediğinde toplum tarafından hükümetin nasıl algılandığını ölçmesi lazım, toplumun düşüncesi ile yönetenlerin düşüncesi farklı olur. Siyaset ve gündem farklılaşıyor toplum, yeni bir dünya düzeni geliyor küreselcilerin dayatmaları var bunlarla kaygılanırken yöneten sistem dünyadan habersiz jeopolitik olaylarla makam mevki siyaset para pul peşinde koşuyor. 

Avrupa’da karbon vergisi var

Toplum kendi yaşam tarzından kaygılı ve gelecekten endişe ederek yaşıyor. Şimdi Fahrettin Koca “Toplu aşılama olmayacağını ve kapanma olmayacağını söyledi. Sıra ise iklim ve çevre bakanlığında, insanların kaygıları var nasıl ki Fahrettin Koca çıkıp acıkama yaptı ise iklim ve çevre bakanımızın da çıkıp kaygı yaşayan topluma açıklama yapması gerekir. “Kaygılarınızı anlıyoruz ama Avrupa’da karbon vergisi var. Bizim de ihracatımızın yüzde kırkı Avrupa’ya, tüm ihracat etkilenmese de tedbirlerimizi alıyoruz. Burada açık bir kapı bırakmıyoruz. Vatandaşı zor durumda bırakmak ya da büyük hayvanları kesin, etsiz bırakarak, iklim kapanmaları gibi bizim kanunlarımızda olmadığının açıklamasını yapsa toplumu en azından rahatlatır.

Algoritmayı kendileri yazmak istiyorlar

Küresel yenidünya sistemi, 2030 kadar insanlar bir şeyler sahip olmayacak, insanların özel mülkiyeti olmayacak, devletten ücretsiz alacak ya da geri iade etmek kaydı ile alacak, ABD süper güç olmayacak 2030 da bölgesel güce sahip olacak, organ nakli olmayacak 3d basılacak, et üretimi en aza indirilecek, tüm dünyada göç dalgası olacak, karbon vergisi gelecek, fiyatlar artırılacak, insanlar marsa gitmeye hazır olacak, birde sosyal kredi sistemi kurulacağından bahsediliyor. Bunlar planlı programlı bir kurgu olarak gözüküyor. Bunun arkasındaki mekanizma teknolojiyi insanı köleleştirmeye yönelik kullanan bir akıl oysaki teknoloji insan yaşamını kolaylaştırmak ve daha özgür yapmak içindir. Buradaki hikaye özgürlüğünden ve mahremiyetinden vazgeçersen güvenliğini sağlama sözü vererek bir dünya hayali kuruyor. Her şey devlete ait olacak peki devlet kime ait olacak birkaç kişi tüm algoritmayı kendileri yazmak istiyorlar. Halkımız artık her şeyi takip ediyor. Toplumun ne düşündüğünü ve aydınlatılmasında fayda var. Nakitsiz toplum çabaları karşısında küreselcilerin istedikleri oluyor gibi görünüyor.