Dolar $
32.19
%-0.26 -0.08
Euro €
34.99
%-0.42 -0.14
Sterlin £
41.18
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
4094.65
%1.76 69.77
SON DAKİKA

İşgal etmediği yer kalmadı!..

Siyonist İsrail, Gazze'de çocuk kadın demeden öldürüyor dengesiz güç kullanılıyor. İsrail, Filistin'de yakıp yıkıyor sivil halka bir soykırım yapıyor.

Bütün dünya bunu seyrediyor. İsrail dünyayı yöneten her şeyi yönlendiren planlayan bir devlet değildir. İsrail orta doğuda küreselcilerin kullandığı bir aparattır. İsrail, ABD olmasa Yahudi lobisi olmasa ayakta kalamaz. İsrail’in arkasında ABD olmasa Arap devletlerine çoktan yenilmişti.

Filistin’de yapamayacağı şey yok

Hamas’ın saldırısı ile bütün dünya İsrail’e destek vermiş. İsrail istediği zaman sürekli saldırıyordu. İlk defa olan bir şey değil ki zaten bütün dünya isalin arkasında ve destekçisidir. İsrail istediği zaman sürekli işgal ederek baskılarla ve Yahudileri yerleştirerek istediğini yapıyordu. Özellikle her ramazan ayı boyunca istinasız Gazze’ye saldırıyordu. Filistin’de işgal etmediği yer kalmadı. İsrail’in isteyip de Filistin’de yapamayacağı şey yok. Fosfor bomba kullandığını sosyal medyanın sayesinde dünya İsrail’in neler yaptığını görüyor eğer ki sosyal medya olmasaydı neler yaptığı ortaya çıkmayacaktı ve Hamas’ı hedef göstererek tek taraflı anlatacaktı.

Orta doğuda Amerika yeni bir dizayn yapmak istiyorlar. İsrail’in topraklarını genişletmek için Suriye ve ırak topraklarını bölmek küçük devletçikler oluşturmak istiyorlar. Türkiye bunu engellemek için Suriye sınırında operasyonlar yapıyor. Planlarını gerçekleştirmek için Hamas ile fitili ateşlediler. 

İsrailler uçaklarla gelmeye başladılar

Türkiye üzerinden yapmak istedikleri planlar ise küreselcilerin bölgesel savaşlar ile göçleri tetiklemek ve demografik yapısını bozmak ve zayıf duruma getirmek parçalamak için zemin hazırlamaktır. Yani ne kadar mülteci yer değiştirirse kimliksiz insanlar oluşmaya başlayacak ve bu göçlerin merkezi Türkiye olarak görüyorlar. Ortadoğu’da olanları hükümetimiz biliyordur. İran’a yapılacak saldırılar duyulduğunda Van sınırında yığılmalar başladı. İsrailler uçaklarla gelmeye başladılar. Suriye dekiler hakeza gelmeye devam ediyorlar. Ukrayna savaşı ile yine bir göç dalgası, Gazze nüfusu en yüksek bölge eğer savaş ile dağılırsa yine gelecekleri yer Türkiye olacaktır. Hükümetimiz bunun farkındadır ve gerekli önlemleri geciktirmeden umarım alır.

Bu Hamas’ın bir atımlık bombası ile başlamış bir olay değil planlanmış bir olaydır. Yakılma yıkılma öldürülme pahasına rağmen Filistin devletini kurmak istiyorlar. Savaş yayılırsa dünya ekonomisi altüst olur. Altın fırlar Araplar petrole ambargo koyar petrolde fırlar.