Dolar $
32.19
%-0.26 -0.08
Euro €
34.99
%-0.42 -0.14
Sterlin £
41.18
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
4094.65
%1.76 69.77
SON DAKİKA

İnsanları hayvan olarak görüyorlar!..

Filistin'de her gün gözyaşları dökülmeye feryatlar ve acı devam ediyor. Dünya seyre dalmış neler olup bittiğine bakıyor. Sosyal medyada videoları seyrettikçe görüntülere baktıkça hepimiz üzülüyoruz ağlıyoruz.

Filistin’de yaşanan bir savaş var bir katliam var bunları göz ardı edemeyiz. Savaş orta doğuya doğru yayılmaya başladı.

İsrail, Filistinlileri evlerinden zorla çıkartıp yerleşiyorlar karşı çıkanı öldürüyordu yıllardır bunu yaptı. İsrail zaten kadın çocuk demeden öldürüyordu. BM genel sekreteri açıklamasında, elli altı yıllık bir işgal var dedi ve batıda gürültü koptu ve birçok devlet tepki verdi. BM genel sekreteri değişmesi gerekir denildi. Hatta İsrail, BM çalışanlarına vize vermeyeceğini açıkladı. BM genel sekreteri şaşkınım nasıl yanlış anlarsınız olan bir şeyi söylüyorum zaten o topraklar Filistin’in, BM göre 1947 de kabul ediyor. İki devlet kurulacak bir İsrail biride Filistin ve topraklar BM ye göre Filistin’in Amerika’da Avrupa’da toprakların Filistinlilerin olduğunu tanımlıyorlar ama İsrail orda işgalci olarak kalınca kimse bir şey demiyor.

İsraillilerin bu kadar kolay insan öldürmesinin sebebi ise inançları yani Tevrat’a göre en üstün yaratılmış varlık kendileri ve kendilerinden sonra yaratılan insanları yani hayvanlar olarak görüyorlar onlara hizmet için yaratılmış mahlûkat hepsini öldürülebilir olarak görüyorlar. Batı ise desteğini sürdürüyor. 7 binden fazla ölü 2 bini geçen çocuk ölümleri var. 

AB dış işleri bakanları ile toplantısında ateşkes yapmayacaklarını söylediler

Dünyanın gözü önünde bir şehir yok ediliyor. Haması yok etmeden bu iş durmayacağını söylüyor fakat kadın ve çocukları öldürüyorlar. Çevreledikleri Filistin’i havada karada yok edene kadar durmayacaklar İsrail’in amacı öldürüp sürgün ederek toprakları ele geçirmek. 1947 yılından önce İsrail’in sahip olduğu toprak % 7i idi daha sonra baskı ve işgallerle %78 oldu. 

Geçmiş zamanda toprak satmış olabilir ama İngilizlerin baskısı İsraillerin terör faaliyetleri ile dünyanın gözü önünde kadınları çocukları kesip biçerek alıyorlar. Yanlış ya da hata ne derseniz geçmişte yapılmış olan yanlışlar yüzünden Filistinlilere soykırım yapılma hakkı vermez. Videoları izledikçe içim parçalanıyor. Babalar çocuklarına künye takıyorlar kollarına isimlerini yazıyorlar öldüklerinde toplu mezara gömülmesin en azından çocukları tanıyalım diye…

İsrail’in planlarında Filistin topraklarından sonra Türkiye’nin güneydoğusu da var. Filistinlileri yok ederse hedef Türkiye’dir. Kırk bin tır silah teçhizat boşuna verilmedi. 

100. yıl

Milletimizin özgürlük ve bağımsızlık yolundaki inanç, irade ve kararlılığını bütün dünyaya gösterdiği 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi, Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolun bir mihenk taşıdır. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimiz, emniyet teşkilatımız ve kahraman ordumuzun tüm mensuplarının 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.