Dolar $
32.19
%-0.26 -0.08
Euro €
34.99
%-0.42 -0.14
Sterlin £
41.18
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
4094.65
%1.76 69.77
SON DAKİKA

Gıdalara bilinçli saldırılar yapılıyor

İsraillerin vahşeti devam ediyor. Hastaneye Filistinli kılığında girip yaralıları katlediyorlar. Savaşın ve savaşanında bir şerefi, haysiyeti ve ahlakı vardır. İnsan olmanın bir anlamı var. Bunlarda öyle bir şey göremiyorum. Kadınları ve çocukları hedef almaya devam ediyorlar. Batı dünya geneline, insan haklarına saygılı özgürlük hakkı yaşama ve eşitlik haklarını gibi değerleri satıyorlar. Buradan şunu anlıyorum savundukları değerlerin hiç birisine kendileri uymuyor. Kendi çıkarları doğrultusunda başka ülkeler üzerinden manipüle etmek için kullanıyorlar.

Gıdalara yönelik bilinçli saldırılar yapılıyor. ABD’nin Teksas eyaletinde büyük bir yangın çıkması ile küresel sistemin düzenli olarak gıdaları yok etme eylemlerine devam ettiğini gösteriyor. Gelecekte gıdanın önemi çok büyük olacak gıda ile insanları kontrol etmek istiyorlar. Henry Kissinger “Gıdayı kontrol ederseniz insanları kontrol edersiniz, petrolü kontrol ederseniz devletleri kontrol edersiniz. “Gıda dünyada silah olarak kullanılmaya başlandı. Gazze’de katliam devam ediyor. Bütün dünyanın gözü önünde Gazze’de yaşayan 3 milyon insanı aç ve susuz bırakarak yıldırarak direnişi sonlandırmaları isteniyor. Gelen yardımlara engel oluyorlar. Açlığı bir silah olarak kullanıyorlar. 

Teksas’ta yılda 3 yüz milyon yumurta üreten tavuk çiftliği kül oldu. Yine 18 binden fazla inek yanarak telef oldu. Sebebi belli olmayan bir patlama yaşandı. Şimdiye kadar ise ABD’de 301 gıda firmasına siber saldırı düzenlendi. Gıda firmalarına, tavuk çiftliklerine, büyükbaş hayvanlarına saldırılar yapıldı. Eş zamanlı olarak Hollanda, Fransa’da, Türkiye’de saldırılar yapılmaya devam ediliyor. Tavuk çiftliklerinde yangınlar çıkarılmış. Çorum’da tavuk çiftliği yanmış 80 bin tavuk telef olmuş, Manisa, Turgutlu 5 bin civciv telef olmuş, Kocaeli 56 bin civciv telef olmuş, Eskişehir 23 bin civciv telef olmuş, Elâzığ 22 bin civciv telef olmuş, Kahramanmaraş 60 bin tavuk telef olmuş, Bolu, Göynük 7 bin beş yüz tavuk telef olmuş, Diyarbakır 12 bin tavuk telef olmuş belli tarih ve periyotlarla çıkartılan sebebi belli olmayan yangınlarla çiftlikler ve hayvanlar yok ediliyor. Yine Tekirdağ’da 200 bin arılar bir gecede telef edildi.

Gıda firmalarına yapılan saldırıların nedeni insanları yapay gıdaya yöneltmek istemeleridir. Bill Gates, Jeff Bezos gibi insanların ortak yapay et fabrikaları, yumurta üretim fabrikaları, yapay süt fabrikaları kurdular. 

Gıda kıtlığı oluşturup sentetik gıdalara yönlendirmek ve yönetmek istiyorlar. Gıda fiyatlarında kontrolü ellerinde tutmak istiyorlar. Açlığı savaş stratejisi olarak kullanmak ve yapay kıtlık olduğuna inandırmak istiyorlar. İnsanları kendilerine muhtaç etmek istedikleri için çiftliklere sabotajları devam edecektir.