Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA

Dünyamız değiştiriliyor

Dünya nüfusunun ikiye üçe katlanacağını bundan dolayı gıda, içecek ve fosil akaryakıtın yetersiz olacağını ön gören bilim adamları gelecek yıllarda açlık çekmemek adına daha iyi bir gelecek oluşturmak için kendi yöntemleri ile önlem alma çabasındalar. Bunun için yaptıkları ilk şey dünya nüfusunu azaltmak, Çin'de olduğu gibi 2 çocuğa izin verilmesi, doğurganlığı azaltmak…

Ekolojik dengenin değişmesi doğanın dengesi ile bu kadar oynandığı için doğumlarda yaşanan yapısal ve genetik bozukluklar artmaya başladı. Bir şekilde yediklerimiz veya içtiklerimiz kullandıklarımızdan dolayı gelecek neslin kısırlık ve doğurganlık oranında büyük düşüşler yaşanmaktadır.

Yapay doğal afetler oluşturarak ölümler gerçekleştiriyorlar. Gıda tüketimi yetersiz olacağı için tedbirler almaya başlandı ve gelecek 10 yıl kıtlık yaşanacağı söyleniyor. Kuraklık etkisi ile dünyanın birçok yerinde tarım tamamen yok olmuş durumda… Genetik olarak değiştirilmiş gıdalar piyasaya sürülmeye başlandı. Devasa büyüklükte hiçbir besin değeri olmayan hastalıklara sebep olan meyve ve sebzeler marketlerde yerini almaya başladı. Birçok ekonomist yatırım yapmak isteyenlere para ya da altın almak yerine nehir kenarlarında toprak satın almalarını ve insanlara ekip biçmeyi önerilmeye başlandı.

Buzulların erimesi ile birçok ülkenin ve adaların sular altında kalacağını ve bu yüzden kara parçası daha çok önemli olacaktır. Yeni bir tekno dünya kurmak için yaptıkları planları tek tek gerçekleştiriyorlar. Bunları yaparken de dünyayı korumak ve daha iyi bir gelecek bırakmak adına yaptıklarından bahsediyorlar. İnsanları kontrol etmek için ise takip edilebilen ve izlenebilen kimlikleştirmek olduğu için listede yerini aldı ve sırasını beklemektedir.

Yazdıklarım filim senaryosu gibi görünse de hepsi zamana yayılmış bir şekilde gerçekleşmeye başladı. Bir ülkeyi yok etmek istiyorsan yeme içmesinden genel kültürüne kadar değiştirmeye başlanmışsa ve alışkanlıklarından vazgeçirilmeye çalışılıyorsa o ülke yok olmaya başlamıştır. Şimdilerde ise Amerika’daki birçok firma geleceğin gıdası olarak gösterdikleri yiyecekleri hap şeklinde küçültme çalışmaları yapmaktadır. Bunun içinde milyonlarca dolar yatırım yapıyorlar. Amaçları uysal her söylenileni yapan zayıf insan şekli oluşturmak istemeleridir. Tamamen insan yapımı yapay oluşturulmuş etler yapmak için çalışmalar yapılıyor. Tıpkı el yapımı tavuk yumurtası gibi…

Yaşadığımız dolar krizi ve zamlar varken bunlar da nedir demeyin dünyamızı etkileyen her şey bizi de ilgilendirir. Bir tek dünya bir tek vatanımız var. Biz aynı gemide yol alıyoruz.