Dolar $
32.19
%-0.26 -0.08
Euro €
34.99
%-0.42 -0.14
Sterlin £
41.18
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
4094.65
%1.76 69.77
SON DAKİKA

Cennete gitmek isteyen bir irade var…

Siyonist İsrail, kara harekâtına yoğun bir şekilde başladı ve tanklarla ilerleyerek acımasızca devam ediyor. Gazze'de çoluk çocuk sivil demeden katliam yapıyor. Filistinliler mücadele ederek direniyor.

Amaç Filistinlilerin iradesini kırmak… İsrail’in istediği Filistinlileri kendi topraklarında köleleştirerek mahkûm etmektir. Filistinliler kendi haklı davaları için savaşıyorlar orda kendi topraklarını korumak canlarına mal olsa da haklı davalarından vazgeçmeyecekler. Siz olsanız vatanınızdan vaz geçer misiniz yoksa vatan için savaşırmışsınız elbette kim olursa olsun vatanı için savaşır Filistin’in yaptığı budur.

Sözün bittiği yerdir

Birleşmiş Milletler ateş kes ilan etse de dinleyen ve takan yok ABD yapılan açıklamada” Gazze’de, İsrail’e kırmızıçizgi koymadık” ifadesi açık bir şekilde önünüze ne gelirse öldürün anlamına geliyor. Sözün bittiği yerdir. ABD artık demokrasi, insan hakları ve özgürlüklerde öncü olmadığını ve artık dünya bu şekilde kabul etmeyeceğini kendileri söylemeye başladı. Özgürlükler ülkesi, medeniyetler şehri ABD’nin yaptığı soykırımları ve yaşattığı vahşet gözler önünde…  Amerika kendi sanatçısına kendi bürokratlarına kendi vatandaşına yasaklar koyuyor ya da tutuklama emri veriyor. Sokaklarda barışçıl eylemlere baskı ve sopayla yasaklamaya çalışıyorlar.  Yaptıklarını dünya duymasın diye Gazze’de elektrikleri kesti ama engelleyemeyecek yaptıklarını bütün dünya öğrenecek elbet. Gerçeklerin ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır.

Dünya üzerinde baktığımızda bir uyanış var. Yapılanların karşısında birçok ulus devleti karşı koymaya başladı. İnsani olarak vicdan ve merhamet duyguları taşıyan her birey sessiz kalamaz, Londra Paris, Los Angeles, New York, Japonya’da Tokyo’da her taraftan sesler yükseliyor. İnsanlar artık sorgulamaya başladı. Yalan haberler yapılsa da bağımsız sosyal medyada neler olup bittiğini görüyorlar.

Batı asla bir milleti köleleştiremez

ABD, Hamas’ı yok etmeye çalışmıyor, bağımsızlık iradesini yok etmeye çalışıyor bu mümkün değil Afganistan’da yirmi yıl yok etmeye çalıştılar başaramayınca bırakıp kaçtılar. Gazze’de şehit olmak isteyen, cennete gitmek isteyen bir irade var. Asla vazgeçmeyecekler İsrail ve ABD bu işin içinden kolay çıkamayacak. Batı asla bir milleti köleleştiremez inançları onları her zaman ayağa kaldıracaktır.

Bu insani bir durum vicdan ve merhamet meselesidir

Türkiye’de ve birçok ülkede Siyonist İsrail mallarına karşı boykot başlatıldı. Gelinen nokta Yahudi hisseleri düşmeye başladı ve Yahudi mallarına karşı yapılan boykot meyvesini vermeye başladı. Biz bir olduğumuzda değil beraber olduğumuzda neleri başaracağımızı gösteriyor. Bugün uğradıkları zarar 27 milyar TL civarında, doğru yolda olduğumuzun göstergesi ise mallarına yaptıkları % 50 indirimlere başladıklarında görüyoruz. “İndirim yapar zararımızı kapatırız” sözlerini boşa çıkarıp almayarak ne kadar kararlı olduğumuzu göstermeliyiz. Bu insani bir durum vicdan ve merhamet meselesidir. 

Bu Gazze meselesi ile son bulmayacak Filistin’den sonra hedef İran ve Türkiye’dir. Amerika 60 bin tır silahı sizce neden verdi. Bugün Gazze’de yaşananların ciddiyeti anlaşılmazsa Türkiye’de yaşanma potansiyeli yüksektir. Devletimiz karşı koyacak güçte ama amaçları ortada…