Dolar $
32.19
%-0.26 -0.08
Euro €
34.99
%-0.42 -0.14
Sterlin £
41.18
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
4094.65
%1.76 69.77
SON DAKİKA

Batı halkı artık uyandı!..

Siyonist İsrail, 7 Ekim'den bu yana yoğun bombardıman altında bıraktığı Filistin'de öldürülenlerin sayısı 3 bin 342'si çocuk, 2 bin 62'i kadın olmak üzere 8 bin 5'e, yaralı sayısının 20 bin 242'ye yükseldiği söyleniyor.

Bu verilen resmi rakamların çok üstünde olduğunu düşünüyorum. Yıkılmış binaların altında çıkarılmayan cesetler var. Dünya, soykırım yapan, yaşayan her canlıyı katleden kana susamış İsrail’i izliyor. Gazze’de gerçekleştirdikleri şiddetli saldırıları dünya ile bağlantısını kopartarak yaptıkları katliamların görüntülerini engellemeye çalışıyor. Hastaneleri, yolcu otobüsleri, camiler, insanların toplandıkları sığınakları hedef alıyorlar. Hiçbir şekilde yardım tırlarına müsaade etmiyorlar. 

Zaten PKK ve Fetö ile yapacaklarını yaptılar

Birleşmiş Milletlerin genel sekreteri mektup gönderiyor ateşkes istiyor İsrail,  “Birleşmiş Milletlerin genel sekreteri dünya barışı için bir tehdittir açıklamasını yapıyor. Bu nasıl bir fitnelik yapmaktır. Filistinlilerin başına bela olmuş geçmişe baktığımızda ise İsrail’in, Almanya, İngiltere, Avusturya, Fransa, İtalya, ispanya gibi kovulmadığı Avrupa ülkesi kalmamış niye istesinler gittikleri ülkede rahat durmamışlar. Batı ise bu belayı bizim kapımıza dayamak istiyor. Bu saatten sonra dayayacaklarını sanmıyorum geç kaldılar. Zaten PKK ve Fetö ile yapacaklarını yaptılar. Bu noktadan sonra Türkiye’nin kararlı duruşundan dolayı hiçbir şey yapamazlar.

ABD dışişleri başkanı Antony Blinken “Gazze’deki durum yürekleri yakıyor.”  Bu sözün üstüne ne denir ki sizin verdiğiniz silahlarla yakıyor. Batı medyasının ikiyüzlülüğü, bizim liderlerimiz ne merhametli ne vicdanlı algısı oluşturmaya yönelik yapılıyor. Filistin’de şimdiye kadar 58’in üstünde gazeteci katledildi. Bunun haberini yapamazlar.  Halk uyanmasın biz istediğimiz gibi yakıp yıkalım hükümranlığımızı devam ettirelim düşüncesindeler. 

Silah yardımı yapmaya da devam ediyorlar

ABD, Batı Şeria’daki hırsız yerleşimcilerin Filistinlerin evlerine el koyanlara Amerika’ya giriş yasağı getirmişti aynı şekilde Belçika’da getirdi. Belçika Filistin’e yardım malzemesi gönderiyor. Fransa’da yardım malzemesi göndermeye başladı. G7 ülkeleri Gazze’de acil ateşkes olması lazım çağrısı yapıyoruz diyor. Yapanlar kim ABD, İngiltere, Fransa, Japonya, Kanada yani uyanan batı halkına bak G7 ülkeleri ateşkes çağrısı yapıyor algısı oluşturmaya çalışıyorlar. Silah yardımı yapmaya da devam ediyorlar. Bu ikiyüzlü duruşları halkında dikkatini çekiyor. Bir tarafta barış ticaret dili var diğer tarafta kışkırtma kriz çıkartma İsrail’e çocuk katliamına onay veren batı dünyasında duruş var. Batı halkının artık uyandığını bundan sonra sessiz kalmayacağını düşünüyorum.

Bütün dünyada boykot devam ediyor

Savaşa karşı yapılan eylem insani bir davranıştır. Savaşa dini ve siyasi olarak bakılmaz tamamen vicdani meseledir. Bir kişinin yaptığından ne olur diye bakılmamalı, starbucks Fas’tan tamamen çekiliyor. Şimdiye kadar Starbucks, Gazze boykotu sonrası 11 milyar dolar değer kaybetti. Siyonist mallarını alarak yükselttiysek indirmesinde biliriz, yerli malı alarak boykota devam…