Ukrayna savaşının yıldönümlerinde savaşın bilançosunu, sahanın durumunu, kim kazanıyor kim kaybediyor durumunu yazmak adet olmuştu.
Trump ve Putin bir süredir beklenen telefon görüşmesini gerçekleştirdiler. Uzun bir telefon konuşması olduğu anlaşılıyor.
Trump'ın göreve başlaması üzerinden sayılı günler geçse de dayandığı Amerika'nın üstünlüğü stratejisinin nasıl işlediğine tanık olduk.
Uzun bir süre İsrail direndikten sonra çarşamba akşamı nihayet ateşkes anlaşmasının sağlandığı duyuruldu.
2025 hızlı başladı. ABD'nde henüz tam ne olduğu anlaşılamayan saldırılar meydana geldi.
Suriye'de olanları konuşmaya devam ediyoruz. Elbette geçiş aşaması içerisinde olduğumuz için pek çok belirsizlik hattı hala varlığını koruyor.
Güney Kore Parlamentosu'nun üzerinde askeri helikopterler uçarken sevgili arkadaşım Nurşin (Nurşin Güney) ile telefonda konuşuyorum.
Trump'ın zaferinden sonra Biden yönetiminden Trump yönetimine daha sorunsuz bir geçiş olacağını analiz ederken Biden'ın Ukrayna'ya verdiği ATACMS'leri Rus topraklarına karşı kullanma izni verdiği haberleri geldi.