Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Petrol Salı 26 Aralık 2023 14:23

"BAYİ GELİŞİM PROGRAMI" TAMAMLANDI

Petrol Ofisi Grubu, Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) ile iş birliği yaparak, Türkiye çapındaki madeni yağ distribütörlerine yönelik sektörün ilk "Bayi Gelişim Programı"nı düzenledi.

"Bayi Gelişim Programı" tamamlandı

Şirketten yapılan açıklamaya göre, insan kaynakları yönetimi, aile şirketlerinde kurumsallaşma, dijital dönüşümde iş modelleri, liderlik becerileri, pazarda yeni müşteri kazanarak büyüme, kriz yönetimi, çalışma etiği ve stratejik planlama gibi konuların ele alındığı ve yaklaşık 100 saat süren eğitim programına 19 distribütör katıldı.

Program kapsamında, madeni yağ distribütörlerinin büyümelerine destek olmak ve satış yönetiminden finans yönetimine kadar birçok alanda gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlen eğitimleri tamamlayan Petrol Ofisi madeni yağ distribütörlerine yeterlilik sertifikaları verildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen, Petrol Ofisi Grubu Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu, şirket olarak nitelikli iş gücünü artırmaya ve iş ortaklarıyla sürdürülebilir fayda sağlamaya önem verdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Bu doğrultuda düzenlediğimiz 'Bayi Gelişim Programı', madeni yağlar distribütörlerimizin profesyonel gelişimine önemli bir katkı sağladı. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan distribütörlerimiz, aldıkları yeterlilik sertifikalarıyla kaliteli hizmet anlayışlarını çok daha ileriye taşıyacaklar. Gelecekte de sektördeki güncel ihtiyaçlara yönelik farklı eğitim içerikleriyle desteklenen gelişim programlarını sunmaya devam ederek distribütörlerimizin başarı hikayelerine imza atmalarına yardımcı olacağız."

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR