Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Enerji Cuma 26 Ocak 2024 08:07

INTERSOLAR NORTH AMERİCA'DA ÜRÜNLERİNİ SERGİLEDİ

CW Enerji, ABD'nin San Diego kentinde düzenlenen Intersolar North America Fuarı'nda yerli ve milli güneş paneli ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu.

Intersolar North America'da ürünlerini sergiledi

Şirketten yapılan açıklamaya göre, CW Enerji Türkiye ve dünyanın çeşitli yerlerinde düzenlenen fuarlarda yer almaya devam ediyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, fuarda yerli ve milli olarak üretilen ekipmanların ABD'de tanıtıldığını belirterek, "Güneş enerjisi ile ilgili fuarları yakından takip ediyoruz. Sektörümüzün gelişimi açısından fuarların oldukça önemli bir yeri var. Fuarlarda hem kendimizi yakından tanıtma fırsatı buluyor hem de sektörümüzdeki gelişmeleri yakından görme şansı yakalıyoruz. Bu nedenle fuarlarda yerimizi almaya özen gösteriyoruz. CW Enerji olarak, 17-19 Ocak tarihlerinde San Diego Kongre Merkezi'nde düzenlenen ve dünyanın dört bir yanından gelen yenilenebilir enerji sektöründen markaların yer aldığı Intersolar North America Fuarı’na da katılım sağladık." değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan, 16-19 Ocak'ta Antalya Anfaş Fuar Merkezi'nde düzenlenen Otel Ekipmanları Fuarı'na da katıldıklarını anımsatan Sarvan, şunları kaydetti:

"Bu fuarda da AR-GE çalışmaları sonucu geliştirdiğimiz ürünlerimizi sergiledik. Ayrıca endüstriyel ısı pompası, BIPV panel, şarj istasyonları, solar carport, batarya kabini, solar aydınlatma gibi ürünlerimizle fuarda yerimizi aldık. Otellere yönelik ürünlerimizle de fark yaratmaya devam ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sektörümüzle ilgili yurt içi ve yurt dışı etkinliklerde aktif olarak yer almaya ve sektörümüzün gelişimine katkı sağlamaya devam edeceğiz. CW Enerji olarak hem ürün hem de pazar geliştirmeyi sürdüreceğiz." 


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR