Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Petrol Cumartesi 16 Aralık 2023 10:42

"YOLDA BİRLİKTE, HEP İLERİDE"

Shell, 'Yolda Birlikte' projesiyle akaryakıt ve otogaz taşıyan sürücülerinin çalışma koşullarını iyileştirmek ve memnuniyetlerini artırmak için çalışıyor.

"Yolda birlikte, hep ileride"

100 yıldır Türkiye’nin gelişimine hizmet eden Shell, yakıt ve otogaz taşıyan sürücülerinin yaşamına dokunacak bir girişime imza atıyor. Böylece inovasyon, istihdam, çeşitlilik ve kapsayıcılık ve eğitim alanındaki çalışmalarına bir yenisini ekliyor.   

 

‘Yolda Birlikte’   adlı bu proje ile Shell şirket nakliyesi, bayileri ve diğer nakliyeci firmalarda kendi operasyonları için çalışan tüm sürücülerin günlük iş yaşantılarını kolaylaştırmayı, çalışma koşullarını iyileştirmeyi ve genel olarak sürücülerin memnuniyetini artırmayı amaçlıyor. Bu girişim, sürücülerin sadece işleriyle değil, genel yaşam kaliteleriyle ilgili de desteklenmelerini sağlayacak.

 

Proje Shell’in, sürücülerin ihtiyaçlarını anlamak ve bu ihtiyaçlara uygun çözümler üretmek üzere sürücülerle gerçekleştirdiği bir araştırma ile başladı. Böylece fiziki ve sistemsel ihtiyaçları belirleyen Shell, sürücülerin hem işlerinde hem de günlük yaşamlarında daha fazla konfor ve emniyet sağlamak hedefiyle yola çıktı.

 

Bu girişimle Shell, sürücülerin çalışma alanlarını iyileştiriyor ve sunduğu avantajlarla daha konforlu ve keyifli bir alanda çalışmaları için yatırım yapıyor. Ayrıca yeni nesil iletişim araçlarının da dahil edildiği süreçte, operasyon yönetimi, iş ve performans takibi de kolaylaşıyor ve hızlandırılıyor. Bu kapsamda sıra ekranı, anons sistemi ve QR kod ile geri bildirim paylaşım platformu gibi yenilikler sürücülerin etkin, konforlu ve verimli çalışması için sunulan yenilikler arasında. 

 

Sürücülerin sağlıklı yaşam ve emniyetli sürüş konusunda farkındalıklarını artırmak üzere ise Shell, davranış değişikliği yaratacak eğitimler hazırlıyor. Aynı zamanda Shell, tasarladığı yeni sürücü ödüllendirme sistemi ile de sürücülerin başarıları ve katkıları için onları takdir etmeyi,güvenli ve sağlıklı bir yaşam için motive etmeyi amaçlıyor.

 

Bu kapsamda  Shell Derince Akaryakıt Terminali ve Madeni Yağlar Fabrikası’nda sürücülerin kullanacağı, avantajlı tekliflerin yer alacağı deli2go Cafe, Shell & Turcas CEO’su Emre Turanlı’nın katılımı ile açıldı.Törende konuşan Turanlı; “Sürücülerimizin esenliği ve güvenliğini temel önceliklerimiz arasında görüyoruz. Bu kapsamda bugüne dek yürüttüğümüz çalışmaları ‘Yolda Birlikte, Birlikte Hep İleride’ diyerek güçlendiriyoruz. Böylece sürücülerimizin değişen ihtiyaçlarına yanıt verecek ve onları yeni nesil olanaklarla destekleyeceğiz. Bu yolculukta uzun yolları sürücülerimizle birlikte aşarak ilerleyecek ve onların deneyimlerinden öğrenmeyi ve başarılarını kutlamayı sürdüreceğiz. Birlikte, 100 yıldır olduğu gibi, sunduğumuz yeniliklerle sektörümüze   ilham olmaya ve sürdürülebilir bir değer sunmaya devam edeceğiz” dedi.

 

‘Yolda Birlikte’ projesi kapsamında Shell, 21 Aralık 2023 tarihindeki Yol Emniyeti Konferansı’nda projeye yer verecek, önümüzdeki dönemlerde de sürücülerin emniyetli ve huzurlu çalışma koşulları için  terminallerinde, istasyonlarında onları düşünerek düzenlemeler yapmaya devam edecek.   

ABONE OL