Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Organize Sanayi Bölgeleri Çarşamba 20 Eylül 2023 09:01

SPORUN KALBİ AOSB'DE YATIYOR

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Bölge Müdürlüğü tarafından 2013 yılından beri düzenlenen geleneksel AOSB Spor Şenliği'nin bu yılki odak noktası Basketbol Turnuvası, büyük bir heyecanla sona erdi.

Sporun kalbi AOSB'de yatıyor

Turnuvanın galibi ise AOSB Bölge Müdürlüğü basketbol takımı oldu. Adnan Menderes Spor Salonu’nda gerçekleşen turnuvanın final karşılaşması, sporseverlere unutulmaz anlar yaşattı. Toplamda 9 takımın kıyasıya mücadele ettiği bu etkinlik, sadece oyuncuların değil, aynı zamanda ailelerin ve arkadaşların da katıldığı tribünlerde büyük bir heyecan yarattı. Dostluk ve rekabetin tatlı bir karışımı olan bu turnuva, centilmence mücadelenin bir örneği olarak hafızalarda yerini aldı.

Turnuva sonucunda birinci sırayı AOSB Bölge Müdürlüğü takımı elde ederken, ikinciliği Eksoy Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. kazandı. Üçüncü sırayı ise Atlas Denim Sanayi ve Ticaret A.Ş. takımı aldı. Kazanan takımlar, kupa ve çeşitli hediyelerin yanı sıra büyük bir gurur yaşadılar.

AOSB Bölge Müdürü Ersin Akpınar, sporun birleştirici gücünü vurgulayarak, bu spor etkinliklerinin sanayicilerle çalışanlarını bir araya getirme, kaynaştırma ve motivasyonlarını artırma amacını taşıdığını belirtti. Akpınar, centilmence yarışan takımları, onlara destek veren aileleri ve çalışma arkadaşlarını ve turnuvayı izleyen tüm katılımcıları tebrik etti.

Akpınar; ‘’Bu yıl düzenlenen AOSB Spor Şenliği’nin basketbol turnuvası, sporun birleştirici ve insanları bir araya getiren gücünü bir kez daha kanıtlarken, dostluk ve kardeşlik duygularının ön plana çıktığı keyifli bir etkinlik olarak hafızalarda yerini aldı. Turnuvada yer alan tüm takımları ve katılımcıları tebrik ediyoruz’’ dedi. Turnuva sonunda, kazanan takımlara kupalarının yanı sıra hediyeleri takdim edildi.



ABONE OL