Dolar $
32.36
%-0.06 -0.02
Euro €
34.84
%0.26 0.09
Sterlin £
40.6
%-0.33 -0.13
Çeyrek Altın
3911.51
%-0.15 -5.66
SON DAKİKA

SOSYETE TAKIMI BOYKOT'TA!

Bir kesim birlik olmuş ve 20-21 Nisan'da yani bu hafta sonu cafe ve restoranların, küçülmüş porsiyon, kalitesi düşürülmüş içerikler ve bizlere sunulan fahiş fiyatlı yemeği boykot ediyorlarmış.

. Bu konuda birlik olabilmek gerçekten harika ama bunun restoranlarla ve cafe’lere nasıl bir ilgisi var anlayamadım. Yaa arkadaşım siz hiç mi alışveriş yapmıyorsunuz? Hayatınız sadece restoranlarda ve kahvecilerde mi geçiyor? Sizin ev kiralarından, elektrikten, su fiyatından, benzinden haberiniz var mı? Mesela bir tane simit kaç para onu biliyor musunuz? Ama birlik olup, restoranda asgari maaşla çalışan, müşteriden bahşiş alsam da iki kuruş daha fazla kazansam diye çabalayan garibana gücünüz yetiyor değil mi? Mesela toplaşıp sorumlulara dertlerinizi iletmeyi denediniz mi? Ama yok porsiyonlar küçüldü fiyatlar arttı tek derdiniz bu. Millet evine ekmek götüremiyor, dolabında yemeği olmayan, çocuklarını aç yatıran aileler var, eeee neredesiniz sosyete takımı yine online olsanıza. Ama nafile değil mi sizin porsiyonlarınız daha önemli.

 

Her noktada artan fiyatlardan inanılmaz rahatsızım, bazen arkadaşlarla restorana gidersek şu kadar harcayacağız boşverin evde toplanalım dediğim de oluyor ama bunun suçlusu işletmecilermiş gibi davranmakta çok saçma. Madem bir yola girilecek bir hafta boyunca evinde elektrik kullanmazsın, telefonla konuşmazsın, arabanla sokağa çıkmazsın, kredi kartını kullanmazsın, marketten alışveriş yapmazsın işte o zaman derim ki helal olsun hadi birlik olup zamları boykot edelim. Hani bangır bangır boykottayız diyen gazeteciler, bir gün de konser biletleri çok fahiş fiyatlı, gençlerin de eğlenmesi lazım, sanatçılar gelin sahneye çıkmayın da fiyatları boykot edelim dediler mi merak ediyorum. Allah aşkına salatanıza mısırı mı az koydular da porsiyon küçüldü diye galeyana geldiniz anlamadım. Umarım bu saçma boykot yüzünden evine ekmek götürmen, kirasını ödemek zorunda kalan emekçiler işsiz kalmaz.