Dolar $
32.56
%0.02 0
Euro €
34.93
%0.15 0.05
Sterlin £
40.63
%0.06 0.02
Çeyrek Altın
3976.47
%0.06 2.28
SON DAKİKA
Teknoloji Cumartesi 13 Ağustos 2022 02:54

UNİVERSALDOSE TEKNOLOJİLİ ÇAMAŞIR MAKİNESİ

Electrolux, yeni UniversalDose deterjan çekmeceli PerfectCare 800 çamaşır makinesi ile deterjan kullanım kolaylığına yeni bir boyut kazandırıyor. UniversalDose teknolojisi, kapsül deterjanın direkt tambura yerleştirilmesine kıyasla düşük sıcaklıkta ve hızlı programlarda bile yüzde 60'a kadar daha hızlı çözünme sağlayarak üstün performans özellikleri gösteriyor.

UniversalDose teknolojili çamaşır makinesi

Kullanıcıların hayatını kolaylaştıran ürünleriyle ilkleri ve yenilikleri gerçekleştiren Electrolux yine bir ilki gerçekleştirerek UniversalDose teknolojili çamaşır makinesini kullanıcıların beğenesine sunuyor. UniversalDose deterjan çekmecesi ile donatılmış PerfectCare 800 çamaşır makinesi toz, sıvı ve jel deterjanın yanı sıra kapsül deterjan kullanımını da daha verimli ve kolay hale getiren özel bir bölme içeriyor. Çekmecede yer alan bu özel “Pods” bölmesi kapsül deterjanı önce su ile yumuşatıyor, ardından tekrar tazyikli su ile çözerek yıkamaya katıyor. Kapsül deterjanın direkt tambura atılarak kullanılmasına kıyasla yüzde 60 daha hızlı çözünme sağlayan bu özel bölme, hızlı ve düşük sıcaklıktaki yıkamalarda da üstün performans elde edilmesine yardımcı oluyor. UniversalDose Deterjan Çekmecesi bu yenilikçi kapsül bölmesi özelliğine ilaveten suyun vortex etkisi ile akmasını sağlayan yuvarlatılmış bölmeleri ve özel jetleri ile düşük su basıncı olan bölgelerde dahi deterjanın kalıntı bırakmadan alınmasını sağlıyor ve su alımı esnasında oluşan gürültüyü azaltıyor. Aynı zamanda özel sıvı/jel deterjan kabı ilgili deterjanların başlangıç erteleme fonksiyonu ile birlikte kullanılmasına da imkan tanıyor ve doldurulur doldurulmaz akmasını engelliyor.

UniversalDose deterjan çekmeceli PerfectCare 800 çamaşır makinesi, UltraCare System Yıkama Teknolojisi ile deterjanı veya yumuşatıcıyı giysilerle buluşturmadan önce jet ile su içerisinde karıştırarak çözüp aktive ederek ve ardından giysilere püskürterek mükemmel yıkama ve yumuşatma sonuçlarını garantiliyor. SteamCare System Buhar Teknolojisi giysilerdeki kırışıkların ve sinmiş kokularının dakikalar içerisinde giderilmesini sağlıyor. İlave buhar seçeneğiyle yıkama sonunda kırışıklıkların gözle görülür bir biçimde giderilmesini sağlayarak ütü ihtiyacını minimuma indiriyor. 69 litre net XXL iç hacimli ProtexPlus desenli paslanmaz çelik tamburu ile de giysilerin dokusunu koruyarak ömürlerini uzatıyor. My Electrolux Care Türkçe destekli uygulama giysilerin türünün, renginin ve kir seviyesinin seçilmesi ile otomatik olarak özel bir program oluşturup Wi-Fi üzerinden makineye gönderilmesine imkan tanıyor; böylece program, sıcaklık, sıkma hızı veya ek fonksiyon seçimi karmaşası ile uğraşılmadan üç basit soruya cevap verilerek giysilerin en doğru programla bakımlarının yapılması sağlanıyor. Giysilerin ilk günkü görünümü korunurken süre, enerji ve su israfı önlenerek sürdürülebilir bir kullanım elde ediliyor, ayrıca lekelerin çıkarılması ve farklı tip kumaşların bakım yöntemleri hakkında tavsiyeler alınabiliyor. Swissatest onaylı Anti-Alerji Buharlı Programı ile alerjen, bakteri ve virüslere de etkili çözüm sunuyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR