Dolar $
32.57
%0.13 0.04
Euro €
34.8
%0.11 0.03
Sterlin £
40.66
%0.1 0.04
Çeyrek Altın
4069.14
%0.04 1.8
SON DAKİKA
GÜNDEM Cumartesi 13 Ağustos 2022 02:24

TOM FORD'UN İMZA PARFÜMÜ: OMBRÉ LEATHER

Siyah deri notalarının, güçlü menekşe yaprağı ve sedir ağacı notalarıyla harmanlanmasından ortaya çıkan Signature serisinin Ombre Leather'ı, Amerikan batısı dünyasının sınırsız duygusallığından izler taşıyor.

TOM FORD'UN İMZA PARFÜMÜ: OMBRÉ LEATHER

Klasikleşmiş Ombre Leather'ın yoğunlaştırılmış bu yeni versiyonu, zengin lüks deri dokusunu menekşe yaprağı özü ile şaşırtıcı bir şekilde harmanlıyor. Deri notasıyla eşsiz bir harmoni oluşturan bu güçlü çiçeksilik, bir buket taze menekşenin yoğun havasını sedir ağacının baskın odunsu kokusuyla birleştiriyor.

Baskın bir öz elde etmek için Muson iklimlerinde özenle hasat edilen yasemin çiçeği; olgun hanımelini anımsatan meyveli, çiçeksi bir dokunuş ile kokuya beklenmedik bir katman kazandırıyor. Deri ve ahşap notaların çiçeksi kokularla oluşturduğu tezatlık ve süsen çiçeği kokusunun çift kat konsantrasyonu nefes kesici bir kombinasyon olarak karşımıza çıkıyor. Çölün vahşi özgürlüğünü ve öngörülmezliğini ortaya çıkaran büyüleyici, bağımlılık yaratan bir çekim sunan Ombré Leather Parfum, kullananların ruhunu özgür bırakıyor.

Ombré Leather Parfum için tasarlanan siyah mat cam şişede, flakondan esinlenmiş ve fildişi tonlarında vegan deri plaka kullanılmıştır.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR