Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Şafak Güven | GÜNCEL Cuma 29 Mart 2024 16:10

D-SMART'TA BAHAR BİR BAŞKA YAŞANIYOR

D-Smart, ödüllü film ve dizileri, belgeselleri, çizgi filmleri ile abonelerine sevdikleriyle keyifli zaman geçirecekleri dopdolu bir Nisan ayı sunuyor.

D-SMART'TA BAHAR BİR BAŞKA YAŞANIYOR

D-Smart ekranlara baharı getirdi. 7’den 70’e herkesin izleyebileceği film kanallarında Nisan ayı boyunca 1351 farklı film yayınlanacak.

 

Sinema TV kanalında; Geçen ay En İyi Animasyon dalında Oscar için yarışan, IMDB’nin gelmiş geçmiş en iyi filmler listesine 36. sıradan giriş yapan “Spider-Man: Across the Spider-Verse”, usta yönetmen Wes Anderson imzalı, Benicio Del Toro, Adrien Brody, Tilda Swinton, Frances McDormand, Timothée Chalamet ve daha pek çok önemli ismi bir araya getiren “The French Dispatch”, En İyi Film de dâhil 4 Oscar adaylığı bulunan, başrollerini Bradley Cooper, Cate Blanchett ve Toni Collette’in üstlendikleri, Meksikalı usta yönetmen Guillermo del Toro imzası taşıyan “Nightmare Alley”, Matt Damon ve Adam Driver’lı kadrosuyla dikkat çeken Ridley Scott filmi “The Last Duel” gibi birbirinden özel filmler D-Smart’ta izleyiciyle buluşacak. Üstelik bu filmler “TV’de İlk Kez” ekrana gelecek. 

 

BİRÇOK ÖZEL YAPIM TV’DE İLK KEZ D-SMART’TA YAYINLANACAK

 

Sinema Aksiyon kanalında Nicolas Cage’in başrolünde yer aldığı “Butcher's Crossing” ve John Travolta’lı “Mob Land” filmleri yine “TV’de İlk Kez” ekrana gelecek. Ayrıca bir aksiyon klasiği olan “Independence Day” ve Roland Emmerich şaheseri “The Day After Tomorrow” da Nisan ayında öne çıkan güçlü yapımlardan.

 

Sinema Komedi kanalında yine hepsi “TV’de İlk Kez” olacak şekilde; “The Innocent”, “The Machine (2022)” ve “Fool’s Paraside” gibi eğlenceli filmler ekranlarda seyirci ile buluşacak. 

 

Sinema Aile kanalında; “Home Alone” ve “Home Alone 2: Lost in New York” filmleri ile akıllı köpek Lassie’nin keyifli hikâyesi “Lassie: Come Home” ve “TV’de İlk Kez” yayınlanacak olan; “Rally Road Racers”, “Big Trip 2: Special Delivery”, “Dedective Chrip & The Golden Beehive” gibi ailece izlenecek filmler yer alacak. 

 

Sinema 1001 kanalında; Oscar ve Altın Küre'yi kazanan İranlı senarist ve film yönetmeni  Asghar Farhadi’nin filmi “A Separation”, ünlü oyuncular Tom Cruise, Jack Nicholson ve Demi Moore'un oynadığı “A Few Good Men” ve Jack Nicholson, Helen Hunt, Greg Kinnear’ın başrolünde olduğu “As Good as It Gets” gibi kült filmler ekrana gelecek.

 

MovieSmart Türk kanalında ise bir yol macerası “Pelesenk Ailesi” filmi yine “TV’de İlk Kez” ekrana gelecek. Buna ek olarak; “Aşka Dair”, “Canım Oğlum” ve “Amatör Hayat” gibi Türk sinemasının beğenilen filmleri de izleyiciyle buluşacak.

 

EFSANE DİZİLER VE BİRBİRİNDEN EĞLENCELİ ÇİZGİ FİLMLER

 

DiziSmart Premium kanalında; fenomen dizi “Grey’s Anatomy”nin 18. Sezonu D-Smart’ta ilk kez ekrana gelmeye başlayacak. 

 

FX kanalındaki “Tracker”, “Will Trent” ve “How I Met Your Mother” gibi beğenilen diziler yayınlanmaya devam edecek.

 

D-Smart çocuklar için de onlarca eğlenceli içerik sunuyor. ÇocukSmart’ta “Kukuli” ve “Yakari”, Moonbug’da “Blippi” ve “Oddbuds”, Cartoon Network’te yepyeni bir seri “Barbie: Sihir Etkisi” ve “Jellystone!”un yeni sezonu, Cartoonito kanalında yine yepyeni bir seri “Jessica’nın Büyük ve Küçük Dünyası” ile “Bugs Bunny Yapı Ustaları” yeni sezonu, Disney Jr. ekranlarında ise “Bluey” ve “Alice Harikalar Pastanesi” gibi çok sevilen çizgi içerikler ekrana gelecek.

 

BELGESEL TUTKUNLARINA ÖZEL İÇERİKLER

 

D-Smart’ta Nisan ayı boyunca belgesel tutkunları için de çok özel içerikler yer alıyor. National Geographic kanalında “Hazen Audel ile Kabile Yaşamı: Amazon Macerası ve Mühendislik Felaketleri”, National Geographic WILD ekranlarında “Yetenekli Dr. Pol'ün Çiftliği” ve “Ahtapotların Gizemli Dünyası”, BBC Earth’te “Greta Thunberg: Dünyayı Değiştirecek Bir Yıl ve Sıfırın Altında Yaşam”, Discovery kanalında “Amerika'nın Saklı Altınları” ve 22 Nisan Dünya Günü özelinde ekrana gelecek olan “Mercanlar İçin Mücadele”, Tarih TV ekranlarında ise “Atik Kıyametler” ve “Sayılarla 2. Dünya Savaşı” gibi keyifle izlenecek belgesel ve programlar yayınlanacak.

 

ABONE OL