Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Organize Sanayi Bölgeleri Çarşamba 04 Ekim 2023 19:59

ÇUMRA OSB İLE ÜRETİM ARTACAK

ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı ve yönetim kurulu üyeleri Çumra'da yerel yöneticiler ve iş adamları ile buluştu. ASKON Konya heyeti, Çumra OSB Bölge Müdürü Ömer Bülbül, Konmot Makina Çelik Konstrüksiyon, Çumra Makine Montaj ve Hidrosar Makine firmalarını ziyaret etti.

Çumra OSB İle üretim artacak

Çumra OSB'de yatırımı bulunan firmaların faaliyet alanları, sorunları ve çözüm önerileri üzerine görüşmeler sağlandı. Gerçekleştirilen toplantının ana gündem maddeleri arasında, sanayi bölgesinin genişleme planları, altyapı iyileştirmeleri, çevresel sürdürülebilirlik konuları ve istihdam olanakları yer aldı. Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, “ASKON'umuzun Çumra Organize Sanayi Bölgesi ve Çumra projelerine verdiği desteği her zaman dile getirmekten mutluluk duyuyoruz. Beraber güzel işler başardık ve bundan sonra da aynı minvalde çalışmalarımıza hep birlikte devam edeceğiz” dedi. 

Başkan Candan, sanayi bölgesi ile iş birliğinin Çumra'nın ekonomik büyümesine olumlu katkılar sağlayacağını belirtti. Ayrıca, bölgenin sürdürülebilir kalkınması için çalışmaların süreceğini vurguladı. Çumra OSB Müdürü Ömer Bülbül ise, sanayi bölgesi ve genişleme alanı ile ilgili mevcut durum özetini sunum olarak gerçekleştirdi. Bülbül, ASKON ve üyelerinin vermiş olduğu destekten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, ASKON'un tanıtımı ile birlikte “Konyalı sanayicilerimizin bölgeye yoğun talepleri oldu, bizlerde bu minvalde çalışmalarımızı aksatmadan devam ettiriyoruz” diye konuştu.

ÜRETİM ÜSSÜ OLMA YOLUNDA

Çumra ziyareti ve görüşmeleri değerlendiren ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı da, Çumra'nın Konya'nın üretim üssü olma yolunda ilerlediğini belirti. Başkan Sinacı, şu açıklamalarda bulundu: “Bugün yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Çumra'da verimli bir gün geçirdik. Çumra Belediye Başkanımız, OSB yönetimimiz, siyasi parti yöneticilerimiz ve iş adamlarımız ile bir araya geldik. ASKON olarak öncü olduğumuz Çumra OSB'de onlarca fabrikanın üretime başlaması gurur kaynağımız oldu. Şehrimiz ve ülkemiz için çok önemli alanlarda faaliyet gösteriliyor. Bugün gördüğümüz bu tablo Çumra'nın alt yapısı, lojistik avantajı ile Konya'nın üretim üssü olacağının kanıtı. İlgilerinden ve misafirperverliklerinden dolayı herkese teşekkür ederim.”



ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR