SON DAKİKA
sabancı holding mobil alt

Daha çok çalışıp inadına daha fazla üreteceğiz!..

Ülkemizde haince bir terör saldırısı oldu. Şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum.

Türk milletimizin başı sağ olsun. Millî savunma bakanımız TUSAŞ’a yapılan saldırıyı PKK terör örgütünün üyesi olduğunu açıkladı. Saldırı yapan kişini çantasında s harfi çıktı. Bu harf Rusya’yı işaret ediyor. Böyle bir planı PKK aklının planladığını düşünmüyorum. Bu eylemin arkasında FETÖ’yü destekleyen, DAEŞ’in arkasındaki akıl bu süreci yönettiğini düşünüyorum. Özellikle savunma sanayisine yönelik bir eylem planıdır. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan BRICS toplantısında yani Rusya ve çinin önderliğinde kurulan ve küresel düzene alternatif gösterilen toplantıya katıldığı için özellikle bir NATO üyesinin katılmasına yönelik bir mesaj vermek istediler. 

Bahçelinin ağzından devlet konuştu

Başımıza büyük bir bela geldiğini İsrail’in, Lübnan ve Suriye’de, Gazze’de işleri bitince sıra Türkiye’ye gelecek bu tehlikeyi durdurmak için kamuoyunu kenetlemek ve birlik beraberliği sağlamak için bu çağrıyı yaptı. Öcalan silahları bırakın dediği zaman örgütün silahları bırakmayacağını devlet biliyor. Buradaki amaç PKK örgütünün iplerinin Öcalan’da olmadığını göstermek istemesidir. Terör örgütünün kimlerin yönettiğini göstermektir. Amerika’nın elinden YPG ve PKK kozunu kaybederse biliyor ki Suriye’de işlevi biter. Hükümet bunu bildiği için zor durumda bırakmak ve Öcalan’a bel bağlayanları boşa çıkarmak ve iç kamuoyunu güçlendirmek ve Kürt kardeşlerimizin de bu ülkenin birinci sınıf hiçbir şekilde ayrım olmadığını göstermek. Bizim en büyük silahımız birlik beraber içerisinde olmamızdır.

Para uğruna öldürecek kadar gözleri dönmüş

İnsanların fazla para kazanma uğruna yeni doğan bebekleri nasıl katlettiklerine şahit olduk. Yeni doğan çetesini ötesinde derinlemesine araştırıldığında çok daha fazlasının çıkacağını düşünüyorum. İnsanlar getirim uğruna öldürülüyor. Sağlık sektöründe çok fazla dolaplar döndürülüyor. Böyle çetelerin önüne geçebilmek için devletimizin milli istihbarat içerisinde Tıbbi istihbarat birimi kurmalıdır. İlaç sanayisinde dönen dolapları takip etmek için ve böyle olayların yaşanmaması için bir istihbarat birimine ihtiyaç vardır. Sağlık sistemini çökertmeyi amaçlayan, insanları para uğruna öldürecek kadar gözleri dönmüş bu insanlar ne yazık ki sağlık çalışan bürokratları mücadele edemiyor. 

12 bebek biliyoruz

Savcıyı makamında tehdit eden bir çete ile nasıl başa çıkabilir. Katillerin öldürdüğü 12 bebek biliyoruz bu bizim bildiğimiz, bebeklerin cenazelerinin satılıp satılmadığı ya da organ ticareti yapılıp yapılmadığı ortaya çıkacaktır. Dr. Fırat Sarı çetenin başında olan kişi 5 yıl terör örgütü üyelinden yatmış biri hastane kuruyor ve 19 özel hastaneyi bağlayıp işleri yürütüyor. Devlet hastane ayağı da var tabi sabıkalı biri çıkıp onca bebeği öldürüyor hastane kuruyor denetleyen yok takip eden yok. Denetleme olmadığı sürece bu tür liyakatsizliklerle karşılaşmaya devam edeceğiz.