SON DAKİKA

Amaç nakitsiz toplum!..

Amerika'nın en büyük bankalarından birisi olan Bank of Amerika çöktü. The great reset denilen büyük sıfırlama başladı. Türkiye' de dijital paraya geçiş yapılacağından bahsetmiştim.

Türkiye’ de dijital paraya geçiş yapılacağından bahsetmiştim. Dijital paranın alt yapısı hazırlandı. Dijital parayı kullanıyoruz fakat cebimizde de nakit paramız var. Amaçları nakitsiz toplum oluşturarak ve merkez bankalarına mahkûm etmektir. Bu şekilde insanları kontrol etmek ve istedikleri her şeyi yaptırabilmektir. Bu şekilde insanları mali yönden abluka altına almak demektir. 

Bir gün bankadaki paranıza el koyarlarsa bir şey yapamazsınız

 Amerika’da insanlar bir sabah kalktı ve banka hesapları sıfırlandı. Bunun üzerine banka hiçbir şekilde açıklama yapamadı. Bu yaşananların Türkiye’de olmayacak diye bir garantisini kimse veremez. Türkiye’de bilinen bir bankada aynı şekilde banka çalışanları müşteri hesaplarından habersiz para transferleri yapılmıştı. Temennimiz yaşanmaması ama öncesinde tedbir almak, kendimizi güvence altına almak için değerli maden olan altın, gümüş almak gücü yeten toprak arazi, daire almak, elinizin altında maddi değerler olması size fayda sağlayacaktır. 

Yanı başımızda savaşlar devam ediyor

Savaşın olması demek altının değerli madenlerini yükselmesi demektir. Altın 2022’den beri yüzde 47 oranında arttı. Birçok ülke ve bankalar ciddi bir şekilde altın alımı yapıyor. Bireysel altın alımında artış göstermiş. Dijital para geldiğinde neler yaşayacağının farkında olan insanlar ne yapması gerektiğini biliyor.

Doğuda vahşet devam ediyor. İsrail, Filistin’i yerle bir ettikten sonra Lübnan’a yöneldi. Sivilleri öldürmeye devam ediyor. İsrail 17 Eylül'den beri 104'ü çocuk ve 194'ü kadın olmak üzere toplam 1328 kişi öldürdü. Lübnan’dan göç edenler 180 bine ulaşmış, binlerce kişi Suriye ye doğru göç dalgası oluştu. Medya haberlerine göre göç edenlerin bir kısmı da Türkiye’nin kontrol altındaki bölgelere gelmek istiyor. Yüzbinlerce kişi yerinden yurdundan oldu. Şimdilik 180 bin, ağır bir yük, yarın bir gün ne olur bu sayı bilinmez zor günler bizi bekliyor. 

Türkiye yede binlerce insan göç dalgası gelebilir

İsrail’in Ortadoğu projesinde Türkiye’ye de var ve sınırlarımıza kadar geldiler. Cumhurbaşkanı açık şekilde söyledi sıra Türkiye’ye geldiğini, Suriye’yi üçe böldüler PKK, YPG devletini kurarak Türkiye’ye karşı ciddi girişimde bulunacaklar. Açık şekilde haritaları yayınlıyorlar. Netanyahu, İran ‘da rejim değişikliğini açıkladı ve İran’ da bunu duyunca tutuştu hamle yaptı. Şimdi İsrail’den bir hamle bekleniyor. Türkiye’yi de bu savaşın içine çekmeye çalışıyorlar. Kırmızıçizgiler çoktan aşıldı. Büyük savaşı başlatmak için Netanyahu elinden geleni yapıyor. Doğu Akdeniz de ki petrol yatakları doğalgaz yatakları iştahlarını kabartıyor. Yer altı zenginliklerini ve Ortadoğu’yu yeniden paylaşmak yeni devletçikler oluşturmak İsrail devletini kurmak istiyorlar ve bunu saklamıyor açık ve net bir şekilde söylüyor. Taktik her zaman aynı böl parçala yok et. Eyaletlere bölecekler ve mezhep savaşları, mülteci sorunları, ekonomi den bizi vurmaya çalışacaklar. Amerika operasyonlarına izin vermeyeceğiz.