Dolar $
32.89
%0.16 0.05
Euro €
35.34
%0.6 0.21
Sterlin £
41.7
%0.28 0.11
Çeyrek Altın
4030.15
%0.41 16.43
SON DAKİKA

Aldığımız her nefese vergi vereceğiz!..

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sonunda ağzındaki baklayı çıkardı.

Aldığımız her nefese vergi vereceğiz!.. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sonunda ağzındaki baklayı çıkardı. Kuraklık sorunun arttığını belirterek çözüm olarak karbon ayak izi vergisini gündeme getirdi. Hava bedava dönemi sona eriyor ve sonunda aldığımız her nefese vergi vereceğiz. Böyle bir şey olabilir mi derken maliye bakanı çıktı açıklama yaptı. Açıklamayı bırakın gelir idaresi programına baktığımızda bu vergiyi alacak müdürlük oluşturulmuş. Alt yapısı hazırlanmış her şey tamamlamış.

Dünya bankası Türkiye’ye 35 milyar dolar kredi sağladı

IMF’ye olan 27 milyarlık borcu ak parti ödedi ve gönderdi. Buraya kadar güzel IMF den kurtardınız bu seferde Dünya Bankasından para alındı. Bu kurumlar birbirinden farklı ama kimse babasının hayrına para vermez para veren emir verir. Dünya Bankasının Başkan yardımcısı 35 milyar doları verdikten sonra hangi alanlarda nerelere harcanacağını belirtti. Türkiye’ye bu parayı vermemizin sebepleri göçmen sorunu ve hava kirliliği ile vergiler…

Küresel politikanın her istediği yapılırsa bu girdaptan çıkılamaz

Küresel akıl Türkiye’yi pilot bölge olarak belirlemiş hayata geçirmek istedikleri projeleri Türkiye üzerinde uyguluyorlar. Mesela dijital para alt yapısı hazırlanmış durumda iki yıl içerisinde dijital paraya geçmek için her şey hazır. Birçok Avrupa ülkesinde hiçbir hazırlık yokken neden bu kadar her şeyi kolay kabulleniyorlar neden acele ediyorlar. Küresel politikanın her istediği yapılırsa bu girdaptan çıkılamaz. Küreselcilerle mücadele etmenin yolu onların ürettiği teknolojiyi üretmek, baktığımızda küresel şirketler devletleri ürettikleri teknoloji ile dize getiriyor. Finansal sistemi ile dize getiriyor. Thing tank kuruluşları ile dize getiriyor. Gıda ve ilaç sistemleri ile dize getiriyor. Küresel politika ile mücadele edilecekse Tarım ve gıdayı yerli ve milli hale getirilmesi gerekiyor. İlaç sanayi de aynı şekilde en az yüzde elli yerli ve milli yapılmalıdır. İlaç çok önemli bugün ülkeleri en çok ilaç sektörü ile dize getiriyorlar. İstediğiniz kadar teknoloji üretin yazılımı kendimiz üretmediğimiz sürece dışarıdan alınan yazılım bizi yine mahkûm hale getirir. Bunları yapmadığımız sürece bu küreselci diretmelerin elinden kurtulamayız.

Az hareket edeceksin az nefes alıp vereceksin

Küresel azınlık kurallar koyuyor ulus devletleri uygulamaya geçiyor olan halka oluyor. Karbon vergisi, az hareket edeceksin az nefes alıp vereceksin, büyük baş hayvancılığı azaltacaksın, tarımsal alanları azaltmaya gideceksin, sanayide az elektrik kullanılacak, otomobilinizle daha az seyahat edeceksin, kısacası insanların özgürlüğü alınmış olacak. Ne yiyeceksin ne giyeceksin ne harcayacaksın ne kadar vergi vereceksin dijitalle insanları kontrol edecekler. Mehmet Şimşek dile getirerek ilk adımı attı. İnsanları yavaş yavaş söyleyerek alıştırılmaya çalışılıyor. Bunlar kabul edilemez asla alışılmamalıdır. Getirecekleri vergilerle insanları mülksüzleştirmek istiyorlar. Yıldırma politikası uygulayıp vergilerin yükünden dolayı insanların ellerindeki evi arabasını lanet gelsin deyip sattırmak istiyorlar. Maliye Bakanı Mehmet Şimşekte Küreselcilerin istediği doğrultusunda gidiyor. Göçmen konusunda, karbon vergisi, dijital para verilen krediler doğrultunda gidiyor. Dünya Bankası Türkiye’ye 10 milyar dolar kredi vereceğini açıkladı. Kimse çıkarı olmadan durduk yere para vermez. Daha başımıza ne gibi çoraplar örecekler diye insanın aklına geliyor. Olmaz olamaz dediğimiz her şey gerçekleşiyor.

Bunların acısı bizden çok kötü çıkacak

Neden ilk Türkiye uyguluyor bırakın Avrupa uygulasın sonuçlarına bakın neler olacak neden bu kadar acele ediliyor. DSÖ, Türkiye’de 4 tane şube açtı. Dünya sağlık tüzüğünü itirazı bizim yapmamız gerekirken başka devletler yaptı. İyi ki itiraz etmişler etmeselerdi şimdi onu da yaşayacaktık. Küresel sistemi bilmeyen DSÖ üzerinden kurulmak istenen sistemi göremeyen devler ayakta kalamayacak. Küreselci dayatmaları yapmak zorunda değilsiniz bakanım yapılmak isteneni görün lütfen olan yine bizlere halka olacak. Bunların acısı bizden çok kötü çıkacak.