Dolar $
32.53
%0.15 0.04
Euro €
34.87
%0.33 0.11
Sterlin £
40.76
%0.26 0.1
Çeyrek Altın
3962.01
%-0.59 -23.12
SON DAKİKA
Ulaşım Çarşamba 29 Kasım 2023 15:55

YILIN EN İYİ ONLİNE SEYAHAT MARKASI SEÇİLDİ

Bilet Dükkanı, Pazarlama Türkiye tarafından düzenlenen E Ticaret Zirvesi ödül töreninde, "Yılın Online Seyahat Markası" kategorisinde ödülün sahibi oldu.

Yılın En İyi Online Seyahat Markası Seçildi

Türkiye’nin en geniş kapsamlı etkinliklerinden olan E-Ticaret Zirvesi, 28 Kasım tarihinde Çırağan Sarayı’nda gerçekleşti. Pazarlama Türkiye tarafından düzenlenen etkinlikte; teknoloji girişimleri, dijitalleşen şirketler, B2B ve B2C şirketleri, medya ve iş dünyasının değerli isimleriyle birlikte fark yaratanlar, markalar ve geleneksel perakendecilerden oluşan geniş bir topluluk ağırlandı. 250’den fazla sektör profesyonelinin katılımı ile e-ticaret şirketlerinin dijital dönüşüm süreçleri, sürdürülebilirliği ve ivmeyi korumak adına benimsedikleri yeni stratejileri, müşteri memnuniyeti ve deneyimleri hakkında söyleşiler gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında e-ticaret alanında gelişmiş hizmet sunan başarılı firmalar da ödüllendirildi. 30 yılı aşkın süredir turizm sektöründe öne çıkan ve bu deneyimini 2023 yılında nihai tüketiciye sunmaya başlayan Bilet Dükkanı, ‘’Yılın Online Seyahat Markası’’ ödülünün sahibi oldu.

Ödül hakkında açıklama yapan Bilet Dükkanı CEO’su Ercan Uzman, “30 yılı aşkın tecrübemiz ve teknolojiye yaptığımız yatırımlarla turizm sektörünün gelişimine katkı sağladık. 2023'te aldığımız önemli bir kararla, son tüketicilere de hizmet vermeye başladık. "Akıllı Seyahat" mottosu ile yola çıktık ve biletdukkani.com seyahat portalını kurduk. Bu kararla, Bilet Dükkanı'nı sadece B2B bir çözüm sağlayıcısı olmaktan çıkarıp son tüketicilerle doğrudan etkileşime giren bir marka haline getirdik. Ayrıca, Türkiye'deki başarımızın ardından 2022 yılında Almanya pazarında da hizmet vermeye başladık. Şu an Türkiye, Almanya ve Amerika'da toplam yedi ofisimiz bulunuyor. Türkiye'de 2500 acente, yurtdışında ise 1500 acente ile çalışıyoruz, gelişmiş otomasyon ve rezervasyon teknolojisi ile kompleks taleplerde yaratıcı çözümler sunuyoruz. Global yatırımlarımız ile büyüme hedeflerimizi gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz. Yönetim kadromuzun vizyonu ve desteği, ekibimizin emekleri ile kazandığımız ödülden dolayı büyük mutluluk duyuyoruz.’’ dedi.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR