Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | DÜNYA Pazartesi 04 Mart 2024 00:30

Xİ JİNPİNG'İN İNSAN HAKLARI ALINTILARI KİTABI PARİS'TE TANITILDI

"Xi Jinping'in İnsan Haklarının Saygıyla Korunmasına Dair Konuşmalarından Alıntılar" (Çince-Fransızca)  başlıklı kitabın tanıtım töreni ve "Küresel İnsan Hakları Yönetişimine Dair Çin Bilgeliği" semineri dün Paris'te başarıyla düzenlendi.

Xi Jinping'in insan hakları alıntıları kitabı Paris'te tanıtıldı

“Xi Jinping'in İnsan Haklarının Saygıyla Korunmasına Dair Konuşmalarından Alıntılar” (Çince-Fransızca)  başlıklı kitabın tanıtım töreni ve “Küresel İnsan Hakları Yönetişimine Dair Çin Bilgeliği” semineri dün Paris'te başarıyla düzenlendi.

Etkinliğe, Çin'in Paris Büyükelçiliği Geçici Maslahatgüzarı Chen Dong ve İnsanlığın Kader Birliği Avrupa Araştırma Merkezi Başkanı Jean-Christoph Bas'ın da aralarında bulunduğu, Çin ve Fransa'nın siyaset, ekonomi ve kültür alanlarından 60'tan fazla temsilci katıldı.

Çin'in Paris Büyükelçiliği Geçici Maslahatgüzarı Chen Dong, "Xi Jinping'in İnsan Haklarının Saygıyla Korunmasına Dair Konuşmalarından Alıntılar” kitabında, Çin Cumhurbaşkanı Xi'nin insan haklarına dair önemli ifadelerinin ve yorumlarının yer aldığını belirtti. Chen, bu ifadelerin Çin'in insan merkezli insan hakları anlayışını yansıttığını ve yeni çağda Çin Komünist Partisi'nin halka öncelik veren yönetim anlayışını ortaya koyduğunu ifade etti.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR