Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Umut ÇELİK | GÜNCEL Perşembe 28 Mart 2024 14:31

URBAN CARE'DEN DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ'NDE ÖZEL KUTLAMA

Sanata ve sanatçıya olan destekleriyle dikkatleri üzerine çeken ve sanatı desteklemeyi ilke edinen URBAN Care, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü yıl boyu sponsoru olduğu Aşık Shakespeare oyunuyla Zorlu PSM'de kutladı.

URBAN Care'den Dünya Tiyatrolar Günü'nde Özel Kutlama

Toplumsal sorumluluk bilinciyle sanatı destekleyen URBAN Care’in Dünya Tiyatrolar Günü’nü kutlama etkinliğinde davetliler, etkinlik öncesinde URBAN Care’in özel standında ürünleri deneyimledi.

Yıl boyunca Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment’ın iş birliğinde hayata geçen oyunların sponsorluğunu üstlenen URBAN Care, kültürel girişimlerin toplumsal refah için hayati olduğuna inanıyor. URBAN Care, her sezon kapalı gişe oynanan “Amadeus” ve Meghan Tyler tarafından kaleme alınan ve yönetmenliğini Mehmet Ergen’in üstlendiği “Timsah Ateşi” oyunlarının ana sponsoru; Küheylan ve Aşık Shakespeare oyunlarının ise yan sponsoru olarak tiyatroyu güçlü bağlarla destekliyor. 

 

Aynı zamanda Zorlu PSM, Craft, ve Freestage ortak prodüksiyonuyla İbrahim Çiçek’in yönetmenliğindeki “Balina” oyunu sponsorluğu da devam eden URBAN Care 7 oyun sponsorluğu ile tiyatronun kalbinde vazgeçilmez bir yer ediniyor. 

 

ABONE OL