Dolar $
32.22
%0.03 0.01
Euro €
35.04
%0.1 0.03
Sterlin £
41
%0.01 0
Çeyrek Altın
4110.09
%0.07 2.8
SON DAKİKA
Cansu AKARCA | Sürdürülebilirlik Salı 30 Nisan 2024 14:27

SEGM SÜRDÜRÜLEBİLİR EĞİTİM GELİŞİM ÖDÜLLERİ İÇİN ÖN BAŞVURULAR BAŞLADI!

Sürdürülebilir Eğitim Gelişim ve Mükemmellik Derneği (SEGM), tarafından ilki geçen yıl düzenlenen ve sürdürülebilirlik ilkelerini benimseyen, bireysel ve kurumsal gelişime değer katan kuruluşların katıldığı 'SEGM Sürdürülebilir Eğitim Gelişim Ödülleri'nin ikincisine ön başvurular başladı.

SEGM Sürdürülebilir Eğitim Gelişim Ödülleri için ön başvurular başladı!

Sürdürülebilir öğrenmeyi eğitim, gelişim ve mükemmellik odağında ele alan Sürdürülebilir Eğitim Gelişim ve Mükemmellik Derneği (SEGM), “SEGM Sürdürülebilir Eğitim Gelişim Ödülleri”nin ikincisi için start verdi. SEGM’in sürdürülebilirlik ilkelerini benimseyen, bireysel ve kurumsal gelişime değer katan iyi uygulamaların; öğrenme ve gelişim ekosistemine ilham vermesi amacıyla yapılan “SEGM Sürdürülebilir Eğitim Gelişim Ödülleri” iki farklı kategoride değerlendirilecek. 

SEGM Yönetim Kurulu Başkanı Çağlar Çabuk, sürdürülebilirliğin yenidünyanın en temel konularından biri olduğunu anımsatarak, “SEGM olarak sürdürülebilirlik alanında farkındalık yaratmak, ekonomik, sosyal ve çevresel sürdürülebilirliğe dikkat çekmek ve sürdürülebilir bir dünya için yaşam boyu öğrenme ve gelişim çalışmalarını teşvik etmek için Sürdürülebilir Eğitim Gelişim Ödülleri’ni başlattık” dedi. Ödül başvurularında kamu ve özel sektör ile sivil toplumdan kurum ve kuruluşların değerlendirileceğini belirten Çabuk, “Başvurular deneyimli ve yetkin değerlendiricilerimiz tarafından titizlikle incelenerek değerlendirilecektir. Bu önemli ödül programına tüm paydaşlarının eğitim ve gelişimine önem veren kurum ve kuruluşları davet ediyoruz” diye konuştu.  

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR