Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Organize Sanayi Bölgeleri Çarşamba 17 Ocak 2024 13:30

OSB'LERDE DİJİTAL DÖNÜŞÜM EĞİTİMLERİ BAŞLADI

OSBÜK Akademi organizasyonunda OSBÜK, Vodafone Business Türkiye ve Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından "Organize Sanayi Bölgelerinde Dijital Dönüşüm Sertifikasyon Programı" eğitimlerinin ikincisi başladı.

OSB'lerde dijital dönüşüm eğitimleri başladı

Organize sanayi bölgeleri ile katılımcı firmalarının dijital yetkinliklerinin artması ve dijital alanda bilgilerinin çeşitlendirilmesine katkı sağlayan eğitimler 3 grup halinde, 12 başlıkta, 12 hafta boyunca devam edecek. Dijital kültürden makine öğrenmesine kadar pek çok konunun anlatılacağı eğitimler, OSB’ler ile firmalarının IT ve bilişim personelinin desteklenmesini de sağlayacak.

Yoğun katılımın sağlandığın eğitimin ilk haftasında Yıldız Teknopark Dr. Mehtap Battal, Dijital Dönüşüm ve KOBİ’lere Etkisi konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Yapay zekâ, işletme verimliliği ve hibrit çalışma modeli gibi konuların çalışma hayatında artık önemli bir yere sahip olduğunu anlatan Battal, dijital dönüşüm kavramları olan dijitalleştirme, dijitalleşme ve dijital dönüşümün neler olduğunu ifade etti. Müşteri, finans, verimlilik ile marka ve pazarlama konularında dijitalleşmenin önemli faydaları olduğunu kaydeden Battal, “Özellikle imalat sanayi için işlemlerin otomatikleşmesi ile zaman ve maliyet tasarrufları sağlanır. Otomatikleştirilmiş montaj hatları ve robotik sistemlerin kullanılması yine verimlilik açısından önemli katkılar sağlıyor” dedi.

Eğitim, dijital dönüşümün uygulandığı işletmelerdeki gelişmeler, dijital teknolojiler, dijital yol haritası konularının anlatılması ve katılımcıların sorularının cevaplandırılması ile devam etti.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR