Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Umut ÇELİK | Giyim ve tekstil Cumartesi 10 Şubat 2024 08:24

NETWORK LİMİTED KOLEKSİYONU İLE SICAK BİR KIŞ

NetWork'ün limited koleksiyonunda yer alan kaşmir kazaklar ve deri tasarımlar ile kış stilinizi öne çıkarın.

NetWork Limited Koleksiyonu ile Sıcak Bir Kış

Konforu ve şıklığı bir araya getiren NetWork’te kaşmir kazaklar ve şık deri tasarımlar öne çıkarken, limited koleksiyonunda her detayın incelikle düşünüldüğü modeller, stilinizi kolaylıkla ifade etme özgürlüğü sunuyor.

 

Limited kadın koleksiyonunda yer alan farklı renklerdeki kaşmir kazaklar şıklığınızı soğuk kış günlerinde korumanıza olanak sağlıyor. Her stilin vazgeçilmezi kaşmir dokular yumuşak ve sıcak dokuları ile minimal ve şık görünümlere imza atmanızı sağlıyor.

 

Her detayın en ince düşünüldüğü deri tasarımlar, kadınlarda güçlü duruşu ve feminenliği birleştiriyor.  Deri ceketler, etekler ve pantolonlar, kombinlerinize güçlü bir hava katarken, zarif detaylarla feminen bir dokunuş sunuyor.

 

Erkek koleksiyonundaki kaşmir kazaklar ise sıcak tutmanın yanı sıra stili tamamlıyor. Klasik renklerden cesur desenlere kadar geniş bir yelpazede sunulan kaşmir kazaklar, soğuk kış günlerinde çarpıcı bir görünüm sunuyor.

Limited koleksiyonunda yer alan deri detaylar, erkek giyiminde güçlü ve modern bir hava yaratıyor. Koleksiyondaki deri ceket ve pantolonlar kombinlerinizi tamamlayarak güçlü bir duruş sergilemenizi sağlıyor.

 

Sıcak tutan kaşmir dokuların ve zamansız deri tasarımların yer aldığı Limited koleksiyonunu yakından incelemek için mağazalara ve NetWork online adresine davetlisiniz.


ABONE OL