Dolar $
32.16
%-0.03 -0
Euro €
35.16
%0.23 0.08
Sterlin £
40.88
%-0.22 -0.09
Çeyrek Altın
4054.29
%0.3 11.96
SON DAKİKA
Ahmet Muammer GÜNGÖR | Giyim ve tekstil Pazartesi 29 Nisan 2024 21:55

LACOSTE'TAN YENİ İKONİK MARKA KAMPANYASI

Lacoste bu yıl, büyük marka kampanyası "Play Big (Büyük Oyna)" ile yeni zirvelere ulaşıyor. Yeni bölgeleri keşfederek ve sanatı markanın tam kalbine yerleştirerek, 2024'ün Timsah için büyük bir yıl olduğunu kanıtlıyor.

Lacoste'tan yeni ikonik marka kampanyası

2024'te Lacoste, cesur bir adımla moda sporunu yepyeni bir boyuta taşıyor: "Play Big" adlı bu etkileyici yeni kampanyasıyla sanatsal bir yaklaşım sergiliyor.

 

İkonik Timsah logosundan asla vazgeçmeyen Lacoste, gücünü ve ileriye dönük vizyonunu bir kez daha ortaya koyuyor. Zamana ayak uyduran cesareti, ruhu ve tarzıyla evrilen bir marka olduğunu kanıtlıyor.

 

Tıpkı Timsah'ın sürekli hareket halinde olması gibi, Lacoste da hayranlarını kendi oyunlarını yaratmaya teşvik ederek dünyayı onların oyun alanına dönüştürmeye devam ediyor. "Play Big", ikonik timsahın etkisini genişleten güçlü bir çağrı niteliği taşıyor. Kampanya, her elçinin içsel cesaretini ve markanın durdurulamaz ruhunu kutluyor.

 

İKONİK TİMSAH: BU SANATSAL KAMPANYANIN NABZI

 

“Play Big” kampanyası için Lacoste, markanın canlı bir temsili olan dev bir timsahı ön plana çıkarıyor: renkli, eğlenceli ve büyük; Lacoste'un becerisini ve zekasını mükemmel bir şekilde yansıtıyor.

 

Moda sporunun öncülerinden biri olarak Lacoste'un tenis sporuna atıfta bulunması, file, pamuklu polo ve triko gibi tekstil malzemelerini öne çıkararak belirleyici bir moda ve bilgi birikimi bağlantısı yaratmayı başarıyor. Bu nedenle, devasa timsah heykeli tamamen geleneksel tenis malzemelerinden yapılıyor.

 

 

LACOSTE'UN İKONİKLİĞİNİN KALBİ OLAN MARKA ELÇİLERİ

 

"Play Big", kalp atışını, kendi alanında ilham verici bir figür olan ve her biri Lacoste'un özü olan cesaret, sınırsız yaratıcılık ve güveni somutlaştıran altı ikonik elçinin benzersizliği ve gücünde buluyor. Bu kampanyanın işaretçisi olan ikonik timsah, her bir elçiyle benzersiz şekillerde etkileşime girerek onların bireysel tarzlarını, kişiliklerini ve itici güçlerini yansıtıyor.

En çok Grand Slam şampiyonluğu olan Sırp tenis efsanesi Novak Djokovic, bir timsahın çenelerini rahatça ayırarak güçlü bir şekilde duruyor. Kendisini sporda eşi benzeri görülmeyen zirvelere taşıyan sakinliği, gücü ve korkusuzluğu sergileyen Djokovic'in rahat tavrı, korttaki benzersiz hakimiyetini yansıtıyor.

 

Teniste devrim yaratan bir güç olan Venus Williams, timsah'ın açık çeneleri arasında eğlenceli bir pozda yakalanıyor. Onun sarsılmaz zarafeti ve mükemmelliğe olan bağlılığı, kendinden emin duruşuna yansıyarak, iki ikonik gücün hayattan daha büyük bir karşılaşmada bir araya gelmesinin gücünü simgeliyor. Venus, timsah'a karşı sahadaki rakiplerine gösterdiği karizmanın aynısını sergiliyor.

 

 

Lacoste'un yeni 'Play Big' kampanyası, çeşitlilik içinde birliği, markanın zamansız değerlerini ve kalbinde yer alan ikonik timsahı kutlamakla kalmıyor, aynı zamanda yenilikçilik ruhunu korurken zengin mirastan yararlanmanın gururunu da vurguluyor. Bu kampanya, kendini yeniden keşfetme arayışında olan Lacoste için, ikonik timsahının gücünü, moda köklerini ve özellikle tenis alanındaki haklı yerini pekiştirmek için benzersiz bir fırsat sunuyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR