Dolar $
32.19
%-0.26 -0.08
Euro €
34.99
%-0.42 -0.14
Sterlin £
41.18
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
4094.65
%1.76 69.77
SON DAKİKA
Cansu AKARCA | İŞ DÜNYASI Çarşamba 08 Mayıs 2024 13:29

KOCTAS.COM.TR'DE LAVA VE PİRGE MUTFAK ÜRÜNLERİNDE YÜZDE 25'E VARAN İNDİRİM

Koçtaş, evini güzelleştirmek ve geliştirmek isteyenleri geniş tedarikçi ağı ve Türkiye'nin önde gelen markalarıyla buluşturmaya devam ediyor. Bu doğrultuda, mutfaklarını yenilemek isteyenler için muhteşem seçenekler sunan Lava ve Pirge markaları da Koçtaş'ın dijital mağazası koctas.com.tr'de yerini aldı.

koctas.com.tr'de Lava ve Pirge Mutfak Ürünlerinde Yüzde 25'e Varan İndirim

 

Koçtaş, mutfakta ihtiyaç duyulan temel ekipmanlarda müşterilerine kaliteli seçenekleri daha uygun fiyatlarla sunarak mutfaklara değer katmaya devam ediyor. Mayıs ayı sonuna kadar koctas.com.tr adresinde bulunan Lava Mağazası’nda geçerli bu özel indirim kampanyasıyla müşteriler, Lava marka tencere ve tava ürünlerinde sepette yüzde 25'e varan indirimlerden yararlanabiliyor. Pirge Mağazası’nda ise markanın bıçak setlerinde 12 Mayıs’a kadar sepette yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. 

 

Birbirinden renkli ve kullanışlı Lava ve Pirge mutfak ürünleri, koctas.com.tr’de müşterilerini bekliyor. Döküm tavaları, tencere setleri, fırın tepsileri, kızartma tavaları, bıçak setleri gibi mutfakların vazgeçilmezi olan ürünler, evinde yemek yapmayı sevenler ve şefler için büyük kolaylık sağlıyor. Lava ürünleri, inovatif yapısı ve modern tasarım çizgisiyle mutfaklara renk katarken Pirge markalı bıçak setleri ise mutfakta işleri son derece kolaylaştırıyor. 

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR