Dolar $
32.54
%0.18 0.06
Euro €
34.96
%0.51 0.18
Sterlin £
40.93
%0.38 0.15
Çeyrek Altın
3974.65
%-0.27 -10.62
SON DAKİKA
Ulaşım Çarşamba 15 Kasım 2023 13:24

İNDRİVE'DAN TAKSİCİLERE BÜYÜK JEST!

Dünyanın en çok kullanılan taksi uygulamalarından biri olan inDrive, İstanbul'da yolcularına daha rahat bir yolculuk deneyimi yaşatmak için büyük bir yatırım yaparak taksilere koltuk kılıfı dağıttı.

inDrive'dan taksicilere büyük jest!

Merkezi Kaliforniya'da bulunan, mobilite ve şehir içi hizmetleri uygulaması inDrive, araç çağırma uygulamasının sürüş koşullarını iyileştirmek için yeni bir girişime imza attı. Bugüne kadar ilk kez yapılan bu uygulama ile inDrive İstanbul’da binlerce taksiye birinci sınıf koltuk kılıfı dağıttı. 100 bin doların üzerinde olan bu yatırım, şirketin hem sürücülere hem de yolculara olan bağlılığının altını çiziyor.

İstanbul’un şirket için oldukça önemli bir konumda olduğunu belirten inDrive, koltuk kılıflarının sürücüler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandığını, yolcuların ise hem konfor hem de estetik açısından oldukça mutlu olduklarını dile getirdi. inDrive ayrıca bu tarz girişimlerin hem yolcu güvenini artırdığını hem de sürücülere verilen desteğin somut olarak görüldüğünü aktardı.

inDrive'ın Türkiye'deki iş geliştiricisi Maxim Osipov: “Koltuk kılıflarını hem sürücüler hem de yolcular için tasarladık. Sürücüler için firmamızın güzel bir hediyesi oldu. Birinci sınıf kalitede olan koltuk kılıfları sürücüler tarafından çok beğenildi. Yolcular ise daha konforlu ve rahat bir yolculuk yapma fırsatı buldu. Gelecekte de kullanıcılarımıza benzer destekleri sağlamaya devam edeceğiz” dedi.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR