Dolar $
32.19
%-0.26 -0.08
Euro €
34.99
%-0.42 -0.14
Sterlin £
41.18
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
4094.65
%1.76 69.77
SON DAKİKA
Ahmet Muammer GÜNGÖR | İŞ DÜNYASI Salı 07 Mayıs 2024 15:49

HİLTON, GREAT PLACE TO WORK TÜRKİYE'DE 2024 YILININ EN İYİ İŞVERENİ SEÇİLDİ

Hilton, Great Place to Work tarafından hazırlanan Türkiye'nin En İyi İşverenleri listesinin 1000'i aşkın çalışan kategorisinde birincilik ödülünü aldı. Şirketlerin çalışan memnuniyeti ve iş yeri kültürü kapsamında değerlendirildiği listede dokuz yıldır yer alan Hilton, bu yıl yedinci kez birinci oldu. Şirket, istikrarlı başarısıyla Türkiye'de çalışılabilecek en iyi konaklama şirketi olmayı sürdürüyor.

Hilton, Great Place to Work Türkiye'de 2024 Yılının En İyi İşvereni Seçildi

Hilton Türkiye Üst Sınıf ve Lüks Otellerden Sorumlu Ülke Müdürü Armin Zerunyan konuyla ilgili şunları söyledi, " Tüm değerli çalışanlarımıza, Great Place to Work’teki üstün başarımız için en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Onların misafirlerimize güvenilir ve keyifli bir konaklama deneyimi sunma ve şirket kültürümüzü geleceğe taşıma konusundaki özverilerinin bu başarımızdaki katkısı çok büyük. Yaklaşık 70 yıl önce Türkiye’deki ilk otelimizin açıldığı günden bu yana güçlü varlığımızı sürdürürken çalışanlarımızın refahını sağlama konusundaki kararlılığımızı da daima koruyoruz. Hilton olarak, Takım Üyelerimize iş-yaşam dengesi kurabilmeleri için esnek çalışma modelleri, kapsamlı yan haklar ve sağlıklı yaşam programları sunuyoruz. Aynı zamanda, kariyer gelişimlerini destekleyen çeşitli mesleki gelişim programları, mentorluk programları, departmanlar arası değişim ve uluslararası iş deneyimi gibi pek çok fırsatımız bulunuyor.”

 

Cinsiyet eşitliğinin Hilton için önemli konulardan biri olduğunun altını çizen Zerunyan sözlerine şöyle devam etti, “Milliyet, din, yaş, cinsiyet, cinsel yönelim ve engel durumu gözetmeksizin eşit çalışma ve kariyer fırsatları sağlayan, kapsayıcı işyerleri sağlamaya çalışıyoruz. Bu kapsamda, Hilton’un üst düzey yönetici seviyesindeki liderlerinin %67’sini kadın çalışanlarımız oluşturuyor. Aynı zamanda, “Liderlikte Kadın” komitelerimiz Türkiye'deki tüm otellerimizde faaliyet gösteriyor. Bu çalışmalarımız sayesinde, geçtiğimiz iki yıl Great Place to Work tarafından ‘Türkiye’nin Kadınlar İçin En İyi İş Yerleri’ arasında gösterilmenin gururunu yaşıyoruz.”

ABONE OL