Dolar $
32.26
%-0.03 -0.01
Euro €
34.92
%0.22 0.07
Sterlin £
40.63
%0.12 0.04
Çeyrek Altın
3972.31
%0.34 13.46
SON DAKİKA
GÜNDEM Perşembe 27 Ekim 2022 02:57

ENERGON'DAN TÜRKİYE'DE YENİ BİR FABRİKA LANSMANI

Energon, Türkiye'de üretim gerçekleştirecek dünya standartlarında bir fabrikanın lansmanını duyurdu.

Energon'dan Türkiye'de yeni bir fabrika lansmanı

Depo tesisi dâhil 2000 metrekare alan üzerinde faaliyet gösterecek Energon’un yeni fabrikası, bu yeni yatırım ile 50 kişilik bir istihdam yaratacak.

Yeni tesis yatırımı ile Energon’un ürün yelpazesinde bulunan ürünler, Türkiye ve yakın pazarlardaki müşterilerin talepleri için avantajlı şekilde erişilebilir olacak. Üretim maliyetlerinin avantajlı hale gelmesinin yanı sıra, teslimat süresini de azaltarak pazarın taleplerine göre Li-Ion batarya çözümleri sunacak.

Yeni tesis yatırımı, ürünleri daha erişilebilir hale getirmesi ile yerel müşterilere büyük faydalar sağlayacak.

ENERGON’un yerel üretimi daha düşük maliyetler ve daha hızlı teslimat süreleri anlamına geliyor. Yeni üretim tesisi, depo ekipmanları, forkliftler, temizleme makineleri, ev içi ve hafif ticari uygulamalar için lityum teknolojisiyle çalışan enerji depolama çözümlerinin yanı sıra POWERWALL gibi çok çeşitli özelleştirilmiş lityum piller üretecek.

İcra Direktörü Dmitry Drykin “Lityum-iyon çözümlerinin üretilecek bu tesisi sunmaktan gurur duyuyoruz. Bundan böyle müşterilerimiz, Ayak İzi ile diğer bölgelerde bulunan yüksek kaliteli son teknoloji ürünlere doğrudan erişebilecekler” diyerek Türkiye’deki üretiminin son tüketicilere sağlayacağı katkıyı dile getirdi.

Uluslararası İş Direktörü Andrey Shukevich ise ‘’Bu yeni fabrika sayesinde, ürünlerle uluslararası varlığımızı EMEA bölgesinde genişletiyoruz. Ürünler Güney Afrika, Orta Doğu ve Avrupa’daki müşterilerimize daha avantajlı şekilde teslim edilebilecek. En iyi ve yüksek kaliteli özel ürünler ve çözümlerimizle müşterilerimizi destekleyeceğiz’’ diyerek duyduğu heyecanını aktardı.

Üretimi ve Deneyimi Bir Arada Sunaca

Yeni açılacak tesiste ürünlerin ve uygulamamaların sergileneceği heyecan verici bir de shoroom planlanıyor.

Bu yeni ve farklı özellik ilemüşteriler, ürünleri deneyimleme ve uygulamalarını gözlemleme şansına sahip olacaklar.

Resmi Fabrika Lansman Töreni 1 Aralık 2022’de

Enerji çözümlerinde 20 yılı aşan bir deneyime sahip olan firma, dünyanın birçok noktasında bulunan üretim tesislerinde 400’ü aşan çalışanıyla faaliyetlerini sürdürüyor. Son tüketicilere yönelik üretimin yanı sıra tüm iş ortaklarına ve endüstri uzmanlarına enerji çözümleriyle ilgili danışmanlık ve eğitim hizmetleri de sağlanıyor. Üretim yatırımlarına Türkiye ile devam eden ve Kocaeli Dilovası’nda faaliyete geçecek tesisinin 1 Aralık 2022’de açılması planlanıyor.

ABONE OL