Dolar $
32.22
%0.02 0
Euro €
34.97
%0.03 0.01
Sterlin £
41.01
%0 0
Çeyrek Altın
4107.36
%0 0.1
SON DAKİKA
Umut ÇELİK | İŞ DÜNYASI Cuma 10 Mayıs 2024 19:48

EN GÜZEL ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ SAREV'DEN

Sarar Group'un ev tekstili markası Sarev, Anneler Günü'ne özel 4-12 Mayıs 2024 tarihleri arasında %15 indirim fırsatı sunuyor.

En Güzel Anneler Günü Hediyesi Sarev'den

Ev tekstil sektörünün önde gelen markalarından Sarev, Anneler Günü’nü büyük bir coşkuyla karşılarken, anne ve anne adayları için en güzel hediye seçeneklerini sunuyor. Bahar mevsiminin coşkusunu yansıtan nevresim takımlarından havlulara, yatak örtülerinden bornozlara kadar pek çok üründe geçerli %15 indirim fırsatı 12 Mayıs tarihine kadar Sarev mağazaları ve sarar.com/sarev’de.  

 

Türkiye ve dünya üzerinde tanınan, güçlü bir marka olmayı başaran Sarev; Sarar’ın 80 yıllık geleneğini devam ettirirken; yüksek kalitede, modern ve doğal içerikli ürün seçkisi ile ön plana çıkıyor. Sarev Basma Fabrikası’nda; Sarev ürünlerinin yanı sıra dünyanın önde gelen markaları Boss Home, Kenzo Home, Lacoste Home ve Olivier Desforges’un ev tekstili ürünlerinin üretimleri de yapılıyor. Farklı renk ve desen seçeneği sunan Sarev koleksiyonlarına ve dünya markalarının ev tekstili ürünlerine Sarev konsept mağazalarından ulaşabilirsiniz. 

 

Sarar Group Yönetim Kurulu Üyesi Sara Sarar: “Sarar Group olarak sonsuz sevgileri, şefkat dolu yürekleri ve merhametleriyle hep yanımızda olan, özveriyle bizleri hayata hazırlayan ve varlıklarıyla gücümüze güç katan tüm annelerimizin Anneler Günü’nü içtenlikle kutluyoruz. Annelerimizi mutlu etmek ve unutulmaz bir hediye vermek için Sarev ev tekstili ürünlerinde geçerli özel bir indirim fırsatı başlatıyoruz. 2005 yılında başladığımız Sarev yolculuğumuzda bizlere eşlik eden tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” şeklinde konuştu.  

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR