Dolar $
32.78
%1.44 0.46
Euro €
35.07
%0.43 0.15
Sterlin £
41.66
%0.21 0.09
Çeyrek Altın
3956.98
%1.46 56.15
SON DAKİKA
Mazlum AYDIN | Kültür - Sanat - Magazin Perşembe 23 Mayıs 2024 21:10

BİZİMLE BAŞLADI BİZİMLE BİTTİ' 16 AĞUSTOS'TA SİNEMALARDA!

İngiliz yazar Colleen Hoover'ın çok satan kitabı Bizimle Başladı Bizimle Bitti, beyazperdede seyirciyle buluşmak için gün sayıyor. Tüm dünyada edebiyatseverleri derinden etkileyen duygu yüklü hikâyenin beyazperde uyarlamasında, başrollerde Blake Lively ve Justin Baldoni yer alıyor. Justin Baldoni'nin yönettiği "Bizimle Başladı Bizimle Bitti", 16 Ağustos'ta vizyonda olacak.

Bizimle Başladı Bizimle Bitti' 16 Ağustos'ta sinemalarda!

Colleen Hoover'ın It Ends With Us romanından beyazperdeye uyarlanan Bizimle Başladı Bizimle Bitti, seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

 

Kalmak mı zor, gitmek mi?

Travmatik bir çocukluğun üstesinden gelerek Boston'da yeni bir hayata başlayan ve kendi işini kurma hayalinin peşinden koşan Lily Bloom'un (Blake Lively) ilgi çekici hikayesini konu alan filmde, Bloom büyüleyici beyin cerrahı Ryle Kincaid (Justin Baldoni) ile şans eseri karşılaşır. Kısa sürede aralarında yoğun bir bağ oluşur ve derin bir aşk başlar. Ancak bir süre sonra ilişkilerinde sorunlar ortaya çıkar. Çünkü Lily, Ryle’ın ona ebeveynlerinin ilişkisini hatırlatan taraflarını görmeye başlar. İlk aşkı Atlas Corrigan’ın (Brandon Sklenar) aniden hayatına yeniden girmesi ise Lily’nin kafasını karıştırır.  Lily, geleceği için imkânsız bir seçim yapmak için kendi gücüne güvenmeyi öğrenmesi gerektiğini fark eder.

 

Justin Baldoni'nin yönettiği filmin yapımcılığını Alex Saks, Jamey Heath ve Christy Hall üstleniyor. Filmin başrollerinde Blake Lively, Justin Baldoni, Jenny Slate, Hasan Minhaj, Amy Morton ve Brandon Sklenar yer alıyor ve senaryosu Christy Hall tarafından Colleen Hoover'ın kitabından uyarlanıyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR