Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Katılım Bankacılığı Cumartesi 03 Şubat 2024 17:00

BAŞKAN SOYER: " SON NEFESİME KADAR ÜLKEME HİZMET EDECEĞİM"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Tire Süt Kooperatifi'ni ziyaret etti.

Başkan Soyer: " Son nefesime kadar ülkeme hizmet edeceğim"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 5 yıllık görev süresi boyunca desteklerini esirgemeyen İzmirlilere teşekkür turuna çıktı. İlk ziyaretini Tire Süt Kooperatifi’ne yapan Başkan Tunç Soyer, kooperatifte sevgiyle karşılandı. Ziyarette Başkan Tunç Soyer’in yanı sıra İzmir Köy Koop Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Neptün Soyer, Tire Süt Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Öztürk, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Aydın, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Barış Karcı, Büyükşehir bürokratları ve üreticiler yer aldı. 

Maraton koşucusuyuz biz

Üreticilere “Türkiye’nin umudu sizlersiniz” diye seslenen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Biz nerede yaşarsak yaşayalım, ne görev yaparsak yapalım sonuna kadar gücümüz yettiğince sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Bizim bağımız hiçbir şekilde kopmaz. Yaşadığımız sürece sahip çıkmaya devam edeceğiz. Maraton koşucusuyuz biz. Benim ayağım takıldı düştüm yok. Ben 15 sene önce Seferihisar için sonra İzmir için mücadelemi sürdürdüm. Ülkem için vakfettim kendimi. Şimdi bu görevi yapmayacağım diye bu hikayeden vazgeçer miyim? Son nefesime kadar sizlere, ülkeme hizmet edeceğim. Esir olmak değil mesele teslim olmamak. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bu güzelim insanlar çok daha iyisini hak ediyor. Bu memleketi seviyorum. Ben aşkla seviyorum bu memleketi. Geçmişini, denizini, toprağını seviyorum. Bu aşk insana neler yaptırmaz” dedi.

En büyük desteği sizden gördük

Tire Süt Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Öztürk ise, “Biz bir dönem daha sizleri görmek istedik. Bizim ekibimize her zaman belediye destek oldu. En büyük desteği sizden gördük. Belediyenin insanlara dokunması çok önemli. Bunun en güzel örneği kooperatif. Sizler kooperatifleri ayağa kaldırarak insanlara dokunuyorsunuz” dedi.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR