Dolar $
32.2
%0.11 0.03
Euro €
35.04
%0.06 0.02
Sterlin £
40.97
%0.17 0.07
Çeyrek Altın
4045.05
%0.07 2.84
SON DAKİKA
Ahmet Muammer GÜNGÖR | İŞ DÜNYASI Cuma 03 Mayıs 2024 09:43

ARİŞ PIRLANTA'DAN %50'YE VARAN 'ANNELERE TEŞEKKÜR' İNDİRİMİ!

Ariş Pırlanta, bir ömür hayatımızda olan ve "Hiç Solmayan Çiçeklerimiz, Annelerimiz" için %50'ye varan teşekkür indirimi başlattı.

Ariş Pırlanta'dan %50'ye Varan 'Annelere Teşekkür' İndirimi!

Bu Anneler Günü'nde ‘Hiç Solmayan Çiçeklerimiz, Annelerimiz’e yaraşır güzellikte mücevherler hediye ederek teşekkür edin. Ariş Anneler Günü kampanyası ile, annesine eşsiz bir hediye almak isteyenlere yüzde 50’ye varan fiyat indirimi sunuyor. Tüm ürünlerde geçerli olacak kampanya 12 Mayıs tarihine kadar devam edecek.

Bir ömür teşekkür etsek az

Hiç solmayan çiçeklerimiz, annelerimize bir ömür ne yapsak az kalır. Her daim hayatımızda oldukları için şükrettiğimiz annelere bir gün değil her gün teşekkür ederiz. Bu özel günde biricik annelerimize hayatımıza renk kattıkları için Ariş Pırlanta’nın birçok değerli taşlarıyla tasarlanan takılarını özel kampanyası ile sonsuz sevginizi ifade edin.

Zengin seçenekler

Ariş’in altın ve pırlanta tasarımlarının yanında zümrüt, safir, yakut, zültanit, elmas gibi değerli taşlardan üretilen kolye, bileklik, küpe ve yüzük modellerinden birisi ile annenize olan sevginizi birçok anlamlı şekilde ifade edebilirsiniz. Günlük kombinlerden özel davetlere kadar şıklığına özen gösteren annelerin her an kullanılabileceği çok çeşitli modeller %50’ye varan teşekkür indirimiyle Ariş Pırlanta’da sizleri bekliyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR