Dolar $
32.51
%0.05 0.01
Euro €
34.58
%0 0
Sterlin £
40.48
%0.03 0.01
Çeyrek Altın
4092.33
%0.04 1.43
SON DAKİKA
Teknoloji Cuma 12 Ağustos 2022 02:39

AKILLI TELEFON DÜNYASINDA DÖNÜŞÜMÜ BAŞLATIYOR

Teknoloji devi Samsung, çığır açan katlanabilir akıllı telefonların yeni jenerasyonunu tanıttı. Galaxy Z serisinin en yeni üyeleri Z Flip4 ve Z Fold4, kullanıcılara üstün bir katlanabilir akıllı telefon deneyimi sunuyor. Her iki cihaz da etkileyici tasarımı, büyüyen ekranı ve pil kapasitesinin yanı sıra üst düzey kamera özellikleriyle sınırları yeniden belirliyor.

Akıllı telefon dünyasında dönüşümü başlatıyor

Samsung dördüncü nesil Galaxy Z serisinin yeni üyeleri Galaxy Z Fold4 ve Z Flip4 ile geleneklerden sıyrılıyor, günlük yaşamı iyileştiren ve dönüştüren yeni bir deneyimin kapılarını aralıyor. Galaxy ekosistemiyle mükemmel bir uyum içinde çalışarak yeni özellikler sunan seri, kullanıcılara ileri teknolojik donanımların yanı sıra benzersiz bir Galaxy deneyimi de yaşatmak üzere tasarlandı.

 

Serinin yeni üyesi Galaxy Z Flip4, Samsung’un ikonik katlanabilir tasarımının üzerine geliştirilmiş kamera deneyimi, daha büyük bir pil kapasitesi[1] ve daha fazla kişiselleştirme olanağı gibi önemli özelliklerle kullanıcılara sunuluyor. Galaxy Z Fold4 ise Samsung’un bugüne kadar geliştirdiği en kapsamlı akıllı telefon deneyimini sunarak, kullanıcılar için yepyeni deneyimlerin yolunu açıyor. Galaxy Z Fold4, şekil değiştiren tasarımının yanı sıra kişisel bilgisayarları aratmayan çoklu görev özelliği, ileri kamera teknolojisi ve güçlü mobil işlemcisiyle öne çıkıyor.

 

Samsung Electronics Mobil Deneyim Bölümü Başkanı TM Roh, yeni Galaxy Z serisiyle ilgili şunları söyledi: “Yeni Samsung Galaxy katlanabilir akıllı telefonlar, kullanıcı odaklı inovasyon felsefemiz doğrultusunda yapılandırıldı.Yeni Galaxy Z serisinin gelişmiş kişiselleştirme özelliği ve ileri teknolojisiyle herkes için yepyeni imkanların kapısını aralıyoruz. Birinci sınıf iş ortaklarımızla işbirliği halinde geliştirdiğimiz yeni nesil katlanabilir cihazlar, en dinamik kullanıcıların dahi ihtiyaçlarını karşılayabilen benzersiz bir mobil deneyim sunuyor. Kararlılıkla sürdürdüğümüz çalışmalarımız ve sektör liderliğimiz sayesinde, katlanabilir cihazların yarattığı heyecan giderek artıyor. Bu cihaz kategorisini radikal bir proje olmaktan, dünya çapında milyonların severek kullandığı ana akım bir cihaz serisine dönüştürmeyi başardık.”

 

Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Birimi Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Azdemir ise, “Galaxy ekosistemindeki inovasyonlarımız, her geçen gün daha fazla insanın yaşamına dokunurken, onlara fayda sağlamaya devam ediyor. Samsung olarak, yeni nesil katlanabilir akıllı telefonlarımızla akıllı telefon dünyasında ve mobil deneyimde heyecan verici bir dönüşüm başlatıyoruz. Sadece bununla da kalmıyor, dünyanın en kapsamlı akıllı cihaz ekosistemlerinden biri olan Galaxy’i şimdi katlanabilir akıllı telefonlarımızla daha da işlevsel hale getiriyoruz. Yeni Galaxy Z serisiyle birlikte kullanıcılarımızı benzersiz Galaxy inovasyonlarını deneyimlemeye davet ediyoruz” dedi.

 

ABONE OL