Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Organize Sanayi Bölgeleri Çarşamba 20 Aralık 2023 10:20

3 SANAYİ SİTESİ 7 MAHALLEYE HİZMET VERECEK

Eskişehir OSB 1. Gelişme Bölgesinde düzenlenen açılış törenine Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Muharip Hava Kuvveti Komutanı Orgeneral İsmail Güneykaya, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Arif Hamdi Sazak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir, İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, Odunpazarı Kaymakamı Ömer Ulu, Tepebaşı Kaymakamı Sadettin Yücel, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, OSB yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

3 sanayi sitesi 7 mahalleye hizmet verecek

Jandarma karakolunun yapımında başta Eskişehir OSB Müdürlüğü ve olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eden Vali Hüseyin Aksoy, “Gün geçtikçe gelişen büyüyen organize sanayi bölgemizin güvenlik hizmetlerinin daha iyi bir noktaya gelebilmesi adına ihtiyaç duyulan bu noktaya bir karakol binası yapımını da kendileri üstlendiler. Bu anlamda Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nadir Küpeli ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Devlet millet dayanışmasının güzel bir örneğini bugün bu karakol binasının hizmete açılışında hep birlikte yaşıyoruz” ifadelerinde bulundu.

İmişehir OSB Jandarma Karakol Komutanlığı'nın 3 sanayi sitesi ve 7 mahalleye hizmet vereceğini söyleyen İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir, “Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz İmişehir OSB Jandarma Karakol Komutanlığı sorumluluk sahasında 3 adet sanayi sitesi bulunmakta olup 265 fabrika ve işletme ile 7 mahalleye hizmet verecektir. Yeni inşa edilen karakolumuz emniyet ve asayiş hizmetlerinin etkin şekilde yürütülmesine katkı sağlaması yanı sıra vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin korunmasında daha etkin bir rol oynayarak güvenlik hizmetlerine daha kısa sürede ulaşmalarına katkı sağlayacaktır” dedi.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR