Dolar $
32.34
%-0.09 -0.03
Euro €
34.84
%0.25 0.08
Sterlin £
40.61
%-0.33 -0.13
Çeyrek Altın
3912.28
%-0.13 -4.91
SON DAKİKA
Şafak GÜVEN | Yerel Yönetimler Pazar 03 Mart 2024 08:14

YKS'YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE KAYIT ÜCRETİ DESTEĞİ

Sancaktepe Belediyesi geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda YKS'ye girecek olan öğrencilerimizin kayıt ücretlerini karşıladı.

YKS'ye Girecek Öğrencilere Kayıt Ücreti Desteği

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’nün öncülüğünde hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle örnek gösterilen Sancaktepe Belediyesi, Üniversite Öğrencilerine eğitim desteği projesinin ardından üniversite sınavına girecek öğrencilerinde YKS sınav kayıt ücretlerini karşıladı. Başkan Şeyma Döğücü tarafından açıklanan ve “Başarıya Giden Yolda Daima Yanındayız” sloganıyla başlayan Eğitime Destek Projesi kapsamında, ilçede üniversite sınavına girecek öğrencilerin sınav giriş ücretleri, Sancaktepe Belediyesi tarafından ödendi.

Geçtiğimiz yıl başlattıkları uygulamayı bu yıl da sürdürdüklerini belirten Başkan Döğücü “Geçtiğimiz yıl ilçemizde ikamet eden bütün öğrencilerimizin YKS ücretlerini karşılamıştık. Bu yıl yine aynı şekilde başvuru yapan tüm öğrencilerimizin ücretlerini karşılayıp Mart ayı içinde ödemelerini yapacağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.Sancaktepe Belediyesi olarak hiçbirinizin hayallerinizden, hedeflerinizden mahrum kalmasını istemiyor bu yönde Belediye olarak elimizden gelen tüm desteği sizlerin hayallerini gerçekleştirmek için hayata geçiriyoruz. Her şartta siz gençlerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz. Sizlere sınavlarınızda başarılar diliyorum. Gayretiniz ve öğrenme azminiz daim olsun.” dedi.

12 Şubat - 1 Mart tarihleri arasında yapılan başvuru sonucunda ilçemize ikamet eden ve sınava girecek öğrencilerin YKS sınav giriş ücreti Sancaktepe Belediyesi tarafından karşılandı.

 

ABONE OL