Dolar $
32.33
%-0.12 -0.03
Euro €
34.94
%0.26 0.09
Sterlin £
40.91
%-0.02 -0
Çeyrek Altın
3912.44
%-0.12 -4.75
SON DAKİKA
İŞ DÜNYASI Perşembe 12 Ekim 2023 02:48

YETENEK HAVUZUNA KAZANDIRDIĞI GENÇ SAYISI 400'Ü BULDU

JTI Türkiye'nin kariyerlerinin ilk adımında gençlere ilham veren, geliştiren ve deneyimler kazanmalarını sağlayan Yaz Stajı Programı sona erdi. Farklı üniversite ve bölümlerden katılım sağlayan 25 öğrenci sekiz hafta süren programı başarıyla tamamladı.

Yetenek havuzuna kazandırdığı genç sayısı 400'ü buldu

Türkiye’nin 2023 yılında dokuzuncu kez “en iyi işveren”lerinden seçilen JTI Türkiye, genç yeteneklerin potansiyellerini keşfedebilecekleri programlarla da ön plana çıkıyor. JTI Türkiye, Yaz Stajı Programı ile her yıl geleceğin iş insanları üniversiteli gençlere iş hayatında deneyim kazandırırken kişisel gelişimlerine katkı sağlayabilecekleri altı ile sekiz hafta arasında süren kapsamlı bir program sunuyor. Üniversiteliler program kapsamında şirket genel müdürü ve yönetim ekibi üyeleriyle de vakit geçirerek onların deneyimlerinden yararlanıyor. 

4.000’e yakın başvuru arasından İngilizce ve Genel Yetenek Testi, Departman Mülakatları süreçlerini başarıyla tamamlayan 25 üniversite öğrencisinin kabul edildiği program temmuz, ağustos ve eylül aylarında gerçekleştirildi. Sekiz hafta süren programın içeriğinde; yönetim ekipleriyle İletişim toplantıları, oryantasyon etkinlikleri, online ve yüz yüze eğitimler, atölye ve proje çalışmaları yer aldı. 

Farklı üniversite ve bölümlerden katılan üniversite öğrencileri program kapsamında oryantasyon etkinlikleri ile üretim aşamalarını gözlemlerken, Genel Müdür ve üst yönetim ile yaptıkları görüşmelerle kariyer yolculuklarında ilham alacakları deneyimleri dinleme fırsatı yakaladılar. Tasarım Odaklı Düşünme eğitimi ile staj deneyimlerini departman yöneticileriyle değerlendirirken İşe Alım Atölyesi ile ileride iş hayatında kullanabilecekleri faydalı bilgiler öğrendiler. JTI Türkiye’nin yaklaşık 15 yıldır yürüttüğü Yaz Stajı Programı ile 400’e yakın genç yetenek iş hayatına adım atarak deneyim kazanma fırsatı yakaladı. 

Son beş yılda JTI Türkiye’de staj yapan on genç de şirketin yeni mezun programına dahil olmayı başardı. 

ABONE OL