Dolar $
32.95
%-0.01 -0
Euro €
35.9
%-0.21 -0.07
Sterlin £
42.46
%-0.28 -0.12
Çeyrek Altın
4144.88
%0.99 39.96
SON DAKİKA
Umut ÇELİK | GÜNCEL Cuma 01 Mart 2024 12:50

W COLLECTION FORUM TRABZON'DA YENİ MAĞAZASINI AÇTI

W Collection, Trabzon ve çevresine farklı bir alışveriş ve yaşam merkezi konsepti sunan Forum Trabzon'da kadın ve erkek koleksiyonlarını bulunduran yeni mağazasının açılışını gerçekleştirdi. 1 Mart tarihinde açılışı yapılan mağazada misafirler 2024 İlkbahar Yaz Koleksiyonunu da keşfettiler.

W COLLECTION FORUM TRABZON'DA YENİ MAĞAZASINI AÇTI

Kadın ve erkeğe yönelik modanın nabzını tutan W Collection, Türkiye genelindeki mağazalarına bir yenisini ekleyerek Forum Trabzon’da, 365 metrekare alana yayılan en yeni mağazasının açılışını 1 Mart’ta gerçekleştirdi.

 

Çalışan kadın ve erkeğin yanı sıra modayı ve şıklığı odağına alan herkese uygun seçenekler sunan marka, günün trendlerini yakalayan ve birbirleriyle rahatlıkla kombinlenen parçalarıyla beğeni kazanıyor. Kaliteyi hem kumaşlarında hem de tasarımlarında yansıtan W Collection, yeni açılan mağazasında 2024 İlkbahar Yaz Koleksiyonun en güzel örneklerini de sergiliyor. Marka, ferah ve konforlu mağazasında erkek ve kadınlar için tüm giyim çeşitlerinin yanı sıra ayakkabıdan, çantaya, kravattan, fulara, takılara kadar geniş bir aksesuar çeşitliliği de sunarak şehirli şıklığı tamamlıyor.

 

W Collection İlkbahar Yaz Erkek Koleksiyonunda markayı yansıtan çikolata kahvesi ve ham ekru gibi geleneksel tonlar, parlak tonlarla eşleşiyor. Işıltılı sarı, parlak mercan ve camgöbeği mavi gibi renk patlamaları, W Collection'ın sofistike tarzında ustalıkla doğal renklerle bir araya geliyor. Koleksiyon doğadan ilham alarak ‘Blue Harmony’, ‘Sunrise Grey’,’Wind on the Stone’,’Neutral Tones’,’Natural Elegance’ ‘Dynamic Business Suits’ temaları altında doğanın her tonunu erkek şıklığına taşıyor.

 

W Collection Kadın Koleksiyonunun anahtar öğelerinden biri olan bej tonları, açık ve yumuşak tonlarla buluşuyor, batik desenlerle, monochrome dokunuşlar dikkat çekiyor. Pastel tonlardaki pembe, yazın sıcak günlerine zarif bir ferahlık katarken, bej renkli hafif koton kumaşlar, yaz mevsiminin vazgeçilmezi elbiseler, blazer ceketler ve kargo pantolonlar mevsime mükemmel bir uyum sağlıyor. Tweed dokulu parçalar, chino pantolonlar sezona şıklık katıyor. Klasik deniz teması, biraz kırmızı renk ve altın dokunuşuyla birleşerek koton yaz elbiseleriyle, soyut desenlerle zamansız parçalara dönüşüyor. Koleksiyonda çiçek desenleri, gömleklerde ve elbiselerde safari detaylar da bu sezonun vazgeçilmezlerinden olmaya aday.

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR