Dolar $
32.5
%0.22 0.07
Euro €
34.59
%0.29 0.1
Sterlin £
40.45
%0.09 0.03
Çeyrek Altın
4068.17
%-0.2 -8.08
SON DAKİKA
GÜNDEM Pazartesi 16 Mayıs 2022 02:01

TÜRKİYE'NİN İLK TARZ VE DENEYİM ODAKLI MAĞAZA YATIRIMI

Yaptığı atılımlarla Türkiye mobilya sektöründe fark yaratan Kilim Mobilya, yenilenen yüzü ile Adana'daki mağazasının açılışını gerçekleştirdi. "Türkiye'nin tarz ve deneyim odaklı ilk mobilya mağazasını müşterilerine sunan Kilim, toplamda 4 kat ve 3200 metrekarelik alanda hizmet verecek. Koleksiyonların özgün bir alanda hikâyeleştirilerek tanıtıldığı mağazada, Kilim rahatlığını deneyimlemek isteyenler buluşacak.

Türkiye'nin ilk tarz ve deneyim odaklı mağaza yatırımı

2022 yılında, tarz odaklı ve deneyim mağazacılığı konseptinde büyüme hedefiyle yola çıkan ve bu doğrultuda yatırımlarını hızlandıran Türkiye’nin en köklü mobilya markalarından Kilim, “Türkiye’nin tarz ve deneyim odaklı ilk mobilya mağazası”nı Adana’da açtı. Mağaza toplamda 4 kat ve 3200 metrekarelik alanda hizmet verecek.

Kilim Mobilya’nın 2022 yılındaki büyüme hedefi “Tarz ve Deneyim Odağında”

Yenilenen yüzüyle açılan mağazaya dair açıklamalarda bulunan Kilim Mobilya Genel Müdürü Cihat Şahin, “Kurulduğumuz ilk günden bu yana mobilya sektörüne verdiğimiz hizmetler ve yaptığımız yatırımlarla büyümemizi sürdürüyoruz. Hem iç hem de dış pazarda ürünlerimizi daha çok kullanıcıyla buluşturmak için mağaza sayımızı artırıyor ve yeni konseptler oluşturuyoruz. Ülkemiz mobilya sektöründeki güçlü konumu her geçen artıyor. Bu yılın ilk çeyreğinde de sektörümüz 1,14 milyar dolar ihracat gerçekleştirerek bir rekora imza attı. Biz de 2022 yılı içinde “Tarz ve Deneyim Odaklı” büyüme hedefliyoruz. İhracatın yanı sıra iç pazardaki tüketicilerimize de yüksek standartlarda hizmet sunmak için Adana’daki mağazamızı daha büyük bir lokasyona taşıdık. Böylelikle farklı konseptleri bünyesinde barındıran Türkiye’nin tarz ve deneyim odaklı ilk mobilya mağazasının açılışını yaptık” dedi.

Kilim ürünleri müşteriler tarafından özgün bir ortamda deneyimlenebilecek

Tüketicinin ihtiyaçlarını karşılayacak ve Kilim’in yenilikçi konseptini yansıtacak bir mağaza açtıklarını kaydeden Şahin, şunları söyledi: “Mağazamız 3200 metrekare alan üstünde 4 katlı olarak hizmet verecek. Mağazamızda minimal, elegant, retro, klasik ve modern konseptin yanı sıra portföyümüzdeki tüm ürünlerimizle birlikte uyku grubu da yer alıyor. Bu haliyle Türkiye’nin ilk tarz odaklı mobilya mağazası özelliğine sahip… Ayrıca mağazamıza girişte müşterilerimizi, sektörde ilk defa uygulanan tarz paletleri karşılıyor. Ek olarak her konsepte özel hazırladığımız tarz adalarında müşterilerimizin daha kolay karar verebilmesi adına gerçek bir ev deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz. Atölye alanımızda ise mobilyaların kişiselleştirilebilen alanlarına odaklandık. Bunun yanı sıra güncel ve global mobilya akımlarının Kilim müşterilerinin yaşam tarzı ve beklentilerine uyarlanmasıyla oluşturulan koleksiyonların, özgün bir ortamda ve hikayeleştirilerek sunulduğu bir deneyim alanımız da yer alıyor. Kilim rahatlığını deneyimlemek isteyen müşterilerimiz, uzman ekibimiz sayesinde ilham verici bir tecrübe yaşayacaklar. Bu sayede de müşterilerimize mobilya konusunda ilk deneyim mağazamızla hizmet vereceğiz.”

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR