Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Enerji Cuma 01 Aralık 2023 10:18

ŞİRKETLERDE TEMİZ VE KESİNTİSİZ ENERJİ DEVRİ

Legrand Türkiye Grubu markalarından İnform'un köklü ve yerli Ar-Ge merkezinde son teknolojiyi kullanarak geliştirdiği FORTE UPS, 3-Level Inverter ve Rectifier teknolojileri sayesinde ultra yüksek verim sunarak işletmelerin karbon ayak izini azaltıyor ve çevresel etkileri en aza indiriyor.

Şirketlerde temiz ve kesintisiz enerji devri

İş sürekliliğinin sağlanması herhangi bir kuruluşun başarısının önemli bir parçasıdır ve kesintisiz enerji çözümleri çalışmaların sürdürülmesinde önemli bir rol oynar. Bu nedenle şirketinizi operasyonel ve şebeke tedarik kesintilerinden koruyan bir enerji stratejisi izlemek hayati önem taşıyor. Geliştirdiği ürünlerle Türkiye UPS sektöründe yeniliklere her zaman öncülük eden İnform, Türkiye’de üretilen FORTE UPS ile işletmeler için maksimum kesintisiz güç ve güvenlik sağlıyor.

 

FORTE UPS: Kesintisiz Enerji ve İnovasyonun Mükemmel Birleşimi

 

Yüzde 96,5’e varan verimliliği ve 1 Güç Faktörü ile daha fazla güç sağlayan, kusursuz ve estetik tasarıma sahip FORTE UPS, kritik yükler için güvenilir, temiz ve kesintisiz enerji sağlıyor. Minimum alanda maksimum güç yoğunluğu ve dahili akü seçeneğiyle yer ve maliyet tasarrufu sağlayan FORTE, kullanım sürekliliği, rakipsiz işletim verimliliği, minimize edilmiş kurulum alanı ihtiyacı, en aza indirgenmiş elektrik altyapı maliyetleri (kablo, trafo, jeneratör), düşük soğutma giderleri sayesinde optimize edilmiş toplam sahip olma maliyeti ile hızlı yatırım getirisi sağlıyor. FORTE, yeni nesil 3-Level Inverter ve Rectifier teknolojileri sayesinde ultra yüksek verim sunarak işletmelerin karbon ayak izini küçültüyor ve böylece çevresel etkileri de en aza indiriyor. FORTE UPS en yeni teknolojilerle performans ve güvenliği artırırken enerji kalitesi sorunlarına karşı mükemmel koruma sunuyor. Kullanıcı dostu arayüzü ve dokunmatik ekranı sayesinde kullanımı ve kontrolü kolaylaştırıyor. Yüksek performansı estetik tasarım ile taçlandıran FORTE UPS, CE ve TSE sertifikalarına sahip olmasının yanı sıra kalitenin ve yeniliğin adı olan İnform’un üretim bandında en son teknoloji ile üretiliyor.

 

Kesintisiz ve temiz enerji ihtiyacında, Türkiye'nin ve dünyanın en büyük ve güvenilir çözüm ortağı olmayı ve bu alanda kaliteden ödün vermeden ilerlemeyi kendine ilke edinen İnform, Ar-Ge merkezinin hayata geçirdiği projelerinde enerji verimliliği yüksek, yönetilebilir çözümler sunuyor.


ABONE OL