Dolar $
32.78
%1.44 0.46
Euro €
35.07
%0.43 0.15
Sterlin £
41.66
%0.21 0.09
Çeyrek Altın
3956.98
%1.46 56.15
SON DAKİKA
Şafak GÜVEN | Kültür - Sanat - Magazin Perşembe 23 Mayıs 2024 10:45

SHEYH REE'DEN EMPATİ YAYINDA

Hadise, Berkay, Edis ve Emre Altuğ gibi sanatçılara verdiği şarkılar ile dikkat çeken Azeri sanatçı Sheyh Ree, Empati ismini verdiği yeni şarkısını Warner Music Türkiye etiketiyle dinleyicilerle buluşturdu.

Sheyh Ree'den Empati yayında

Kendine has vokal tarzıyla benzersiz şarkılar üreten Sheyh Ree'nin söz ve bestesinde kendi imzası olan Empati şarkısının prodüktörlüğünü Ozade yaptı. 


Sheyh Ree'nin yönetmenliğinde, Erva İşler'in sanat yönetmenliğinde çekilen ve Sheyh Ree'yi performans yaparken gördüğümüz klipte, sanatçının stili ve şarkıda yer alan kadın betimlemesinin görselleştirilmiş hali dikkat çekiyor.  

''İstanbul bana çok fazla duygu kattı.''

Mid-tempo bir şarkı ile İstanbul'dan esinlenerek ve benzetmeler yaparak kaleme aldığı Empati şarkısı ile ilgili sanatçı, duygularını şu sözlerle ifade ediyor: '' Yaklaşık iki aydır şarkıyı içimize sinerek hazırlıyorduk. Kaydında, aranjesinde çok keyifle çalıştık.   En heyecanlı olduğum tekli projelerimden biri 'Empati'. Dört yıl önce İstanbul'a geldim. İstanbul bana çok fazla duygu kattı. Bu yüzden şarkının simgesi de İstanbul. Dinleyenlerin beni bu şarkıyla daha iyi anlayacağına inanıyorum. 17 Mayıs’tan itibaren birlikte empati diyoruz.''

Sheyh Ree'nin yeni şarkısı Empati, 17 Mayıs itibarıyla Warner Music Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarda yayımda!
ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR