Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Giyim ve tekstil Salı 26 Eylül 2023 18:21

SAAT&SAAT'İN

Dünyaca ünlü markaların Türkiye'deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat, YouTube kanalına yeni bir içerik serisi ekliyor. Moda dünyasının önde gelen isimleri Züleyha Kuru, Tuvana Büyükçınar ve Emre Erdemoğlu'nun tasarımlarıyla şekillenen video serisi, Guess saatlerinin benzersiz tasarımları ve şık kombinleriyle zamanın ruhunu yansıtıyor.

Saat&Saat'in

Guess saatlerinin kadınlar için özgün tasarımları, modanın sınırlarını zorlayan Tuvana Büyükçınar'ın seyahatlerinden ilham alan kombinleriyle buluşuyor. Her tasarımın derin bir hikaye anlattığı ve her saatin ardında yatan düşüncenin keşfedildiği bu yolculuk, özgün stil arayışında olanlara ilham veriyor.

 

Züleyha Kuru’nun Şık Tasarımları Guess Saatler ile Fark Yaratıyor 

 

Guess saatlerinin göz kamaştırıcı şık tasarımları, moda dünyasında fark yaratan Züleyha Kuru’nun tasarımları ile bir araya geliyor. Davetlerde stili ile ön planda olmak isteyenler Saat&Saat’in yeni içerik serisi ile Youtube kanalında! 

 

Emre Erdemoğlu’nun Tasarımları Guess Saatler ile Hayat Buluyor

 

Ünlü tasarımcı Erdem Erdemoğlu'nun etkileyici tasarımları, Guess saatlerinin özel modelleriyle buluşarak benzersiz bir uyum yakalıyor! Guess'in saatleri, sokak stiline olağanüstü bir dönüşüm katıyor.

 

Saat&Saat’in moda ve saat meraklılarına yönelik uzman dokunuşlarla hazırlanan ilham verici yeni YouTube serisi, zamanı yaşamak ve tarzı yakalamak isteyenler için keyifli bir yolculuk olacak.  

 


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR