Dolar $
32.33
%-0.12 -0.03
Euro €
34.94
%0.26 0.09
Sterlin £
40.91
%-0.02 -0
Çeyrek Altın
3912.44
%-0.12 -4.75
SON DAKİKA
Kaya TEMEL | Yerel Yönetimler Pazartesi 04 Mart 2024 09:54

NEVZAT ALTITOK'TAN KAFKAS KÜLTÜR BULUŞMALARINA KATILIM VE EMEKLİLERLE DAYANIŞMA

Gelecek Partisi İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Nevzat Altıtok, Yenikapı'da gerçekleştirilen Kafkas Kültür Buluşmaları'nda yerel Kafkas dernekleriyle bir araya geldi. "Haydi Beylikdüzü, mütahit olmayan bir adayla, kentimiz için birlikte başaralım" diyerek seçim sloganını paylaşan Altıtok, bu buluşmadan sonra Beylikdüzü'nde yaşayan emeklilerin ve esnafın sorunlarını dinlemek için saha çalışmasına katıldı.

Nevzat Altıtok'tan Kafkas Kültür Buluşmalarına Katılım ve Emeklilerle Dayanışma

Beylikdüzü’ndeki saha çalışmasında emekliler, Altıtok ile yaptıkları görüşmede, ekonomik zorluklar ve yaşam standartlarındaki düşüşle ilgili endişelerini dile getirdiler. "Benim başıma düşen Milli Geliri istiyorum. 13 bin 110 dolar nerede?" diyen emekliler, tüm emeklilere seyyanen olarak 12.000 TL verilmesi gerektiğini vurguladılar.


Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Nevzat Altıtok, emeklilerin sesine kulak vererek, "Emeklilerimizin hak ettikleri refahı sağlamak, onların yıllarca verdiği emeğin karşılığını adaletli bir şekilde vermeyi hedefliyoruz. Emeklilik, yaşamın sonu değil, yeni bir başlangıç olmalıdır. Emeklilerimizin sosyal ve ekonomik olarak güvende hissetmeleri için çalışacağız" dedi.

Gelecek Partisi'nin Beylikdüzü'nde bir değişim ve yenilik rüzgarı estirmeyi hedeflediğini belirten Altıtok, kent için sürdürülebilir ve kapsayıcı politikalar geliştireceklerini ifade etti. Kafkas Kültür Buluşmaları'nda sergilenen birlik ve beraberlik ruhunun, seçim çalışmalarına da yansıtılacağını söyleyen Altıtok, tüm Beylikdüzü sakinlerini kentin geleceğini birlikte inşa etmeye davet etti.
ABONE OL