Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Giyim ve tekstil Pazartesi 02 Ekim 2023 13:12

KURUMSAL HEDİYE ARAYIŞINA DEFACTO ÇÖZÜMÜ

Kurulduğu günden bu yana her yaşa ve her tarza uygun ürünleri ile moda tutkunlarının tercihi olan DeFacto, çalışanları, müşterileri ya da iş ortakları için özel günlerde göndermek için hediye arayışında olan şirketlere kurumsal hediye kartları ile esnek, zarif ve şık bir hediye deneyimi sunuyor.

Kurumsal hediye arayışına DeFacto çözümü

Türkiye’nin global moda markası DeFacto, özel günler için hediye arayışında olan müşterilerine on binlerce ürünü arasından seçim yapma imkanı sunuyor. DeFacto’nun Kurumsal Hediye Kartı ve Dijital Hediye Kodları da kurumsal hediye dünyasında şık bir seçenek oluşturuyor. Yılbaşı, doğum günü ve bayram gibi özel günlerde çalışanlarını, müşterilerini ya da iş ortaklarını mutlu etmek isteyen kurumlar, DeFacto’nun ayrıcalıklı dünyasını tercih ediyor. 

Çalışanlarının motivasyonunu, müşterilerinin sadakatini ya da iş ortakları ile olan bağlarını kuvvetlendirmek isteyen kurumların son yıllarda sıklıkla tercih ettiği DeFacto Kurumsal Hediye Kartı ve Dijital Hediye Kodları, hem alım yapan kurumlara hem de hediye edilen kullanıcılara birçok avantajı beraberinde getiriyor. DeFacto’nun outlet mağazaları dahil tüm indirim ve kampanyalarda kullanıma uygun olan Kurumsal Hediye Kartı ve Dijital Hediye Kodları, Defacto Gift Club ayrıcalıklarından faydalanma şansının yanı sıra hem mağaza hem de online alışverişlerde kart bakiyesinin parçalı olarak kullanılmasına da olanak sağlıyor. 

İster fiziki kart ister sanal kart olarak tercih edilebilen DeFacto Kurumsal Hediye Kartı ve Dijital Hediye Kodları ayrıca ihtiyaç sahiplerine yönelik gerçekleştirilecek giyim yardımları için de alternatif çözüm oluşturuyor. 


ABONE OL