Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Giyim ve tekstil Pazartesi 02 Ekim 2023 12:22

FLO'DAN BİRÇOK ALTERNATİF SUNAN SNEAKER KOLEKSİYONU

Flo, hem casual giyimin hem de spor kombinlerin tamamlayıcısı olan sneaker ayakkabılardan hazırladığı koleksiyonunda birçok alternatif sunuyor.

Flo'dan birçok alternatif sunan sneaker koleksiyonu

Şirketten yapılan açıklamaya göre, modadan ödün vermeden rahatlığı arayanların vazgeçilmezi olan sneaker ayakkabılar, bu sezonda da favori konumunda.

Flo, sneaker koleksiyonunda kadın, erkek ve çocuklar için birçok alternatif sunuyor. Siyah, beyaz ve taba renklerinin öne çıktığı kadın koleksiyonunda, kalın taban ve renkli şerit detayları dikkati çekiyor. Skinny jean, ceket, etek, gömlek ve elbiselerle uyum yakalayan sneaker ayakkabılar tüm kombinleri tamamlıyor.

Erkekler için hem sportif hem casual kombinlere uyum sağlayan sneaker ayakkabılar siyah, beyaz ve gri gibi tüm kombinleri tamamlayacak birbirinden farklı renklerle dikkati çekiyor. Kalın tabanlı tasarımlar, bağcık ve logolarla renklenen sneakerlar sokak modasının nabzını tutuyor. Ofisten hafta sonu aktivitelerine kadar her alanda konforu, esnekliği ve şıklığı bir arada sunan sneaker ayakkabılar birçok alternatif barındırıyor.

Çocuk modellerinde de birçok seçeneği bulunduran ve miniklerin severek giymesini sağlayacak Flo sneaker koleksiyonu, pembe, siyah ve beyaz renkleriyle miniklerin kombinlerinin en sevimli parçası oluyor. Koleksiyon, cırt cırt ve bağcık detaylarıyla konforu ve kullanım kolaylığını aynı anda sunuyor.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR