Dolar $
32.53
%0.44 0.14
Euro €
34.64
%0.18 0.06
Sterlin £
40.66
%0.33 0.13
Çeyrek Altın
4069.41
%0.35 13.95
SON DAKİKA
SEKTÖRLER Cuma 22 Mayıs 2020 02:38

FABRİKALAR EVLERE TAŞINIYOR

"Evden uzaya" kadar çok sayıda sektörde ileri teknoloji çözümleriyle öne çıkan Mitsubishi Electric, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) iş birliğiyle webinarlar düzenlemeye başladı. İşletmelerin üretim hatlarının dijitalleşmesini ve bu sayede akıllı üretime geçmelerini sağlayan Mitsubishi Electric, "Dijital Fabrikalar Zamanı" konseptiyle hayata geçirilen online seminerlerde "Gömülü Bilgisayar Sistemleri", "Robotlar" ve "Akıllı PLC'ler" başlıklı konularla ilgili güncel gelişmeleri katılımcılarla paylaşıyor. Mitsubishi Electric Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri Bölümü Ürün Yönetimi ve İş Geliştirme Kıdemli Müdürü Tolga Bizel'in sunumu ile ilki 16 Mayıs'ta gerçekleşen ve 6 Haziran'a kadar her hafta cumartesi günleri devam edecek olan webinarlar, ücretsiz ve herkesin katılımına açık.

Fabrikalar evlere taşınıyor

Türkiye’deki sanayiciler ve alt yapı projeleri için iddialı bir çözüm ortağı olduğu dijital dönüşüm alanında önemli yatırımlar ve çalışmalar hayata geçiren Mitsubishi Electric, pandemi döneminde paydaşlarıyla olan iletişimini dijital platformlar üzerinden sürdürüyor. Bu kapsamda Mitsubishi Electric Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri Bölümü Ürün Yönetimi ve İş Geliştirme Kıdemli Müdürü Tolga Bizel, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) tarafından düzenlenen webinarlarda katılımcılarla buluşmaya başladı.

“Dijital Fabrikalar Zamanı” konseptliyle düzenlenen online seminerlerin ilki 16 Mayıs tarihinde “Gömülü Bilgisayar Sistemleri” başlığıyla gerçekleşti ve yoğun ilgi gördü. Yeni webinarlar, 6 Haziran’a kadar her hafta cumartesi saat 15.00’te canlı olarak yayınlanmaya devam edecek.

Sanayi 4.0’a dijital fabrika konsepti e-F@ctory ile yanıt veren Mitsubishi Electric, yönetimden üretim katına kadar tüm fabrika katmanlarını optimize etmek için ileri teknolojileri kullanan bu konseptle üreticilerin küresel rekabette öne çıkmasına imkan tanıyor. Tescilli yapay zeka (AI) teknolojisi “Maisart” ile şirketlerin yapay zekadan yüksek fayda sağlamaları için çalışan Mitsubishi Electric; robotlar, gömülü bilgisayar sistemleri ve akıllı PLC’ler başta olmak üzere tüm yeni nesil otomasyon çözümleriyle üretimde maliyetleri minimuma indirirken verimliliği maksimuma çıkarıyor. Dijital dönüşümün bugünü, geleceği ve Mitsubishi Electric’in inovatif teknolojilerinin gündeme taşınacağı webinarlara ücretsiz kayıt olmak için bağlantıya tıklayabilirsiniz.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR